REPORT

 

Skandál! - čtenářský report z Czechteku

Loni poprvé jsem jela na Czechtek. Tato hudba mě zase tak moc neinspiruje, ale četla jsem a slyšela tolik, že jsem neváhala a jela se podívat. Teprve když přijedete, tak víte, o čem je řeč. Je to síla davu. Energie "systémového městečka". Je to něco nepopsatelného. Něco, co vás odreaguje a zároveň se cítíte tak "důležití", pro všechny!

 

A letos? Byla jsem šokovaná! Věděli jsme o veškerém dění z televize, rádia, internetu, ale i od přátel. Jen jsem netušila, že to bude tak drsný! Vydali jsme se na cestu, která nebyla zrovna růžová. Jeli jsme 300 km v domnění, že se nakonec vše vyřeší. Naivně jsem si říkala, že jsme lidi a snad máme mozky na správném místě. Ale? Zjistila jsem, že sice na správném místě jsou, ale problém! Jak se používají?
5- 6 hodin jsme strávili v koloně dlouhé stovky metrů. Nic příjemného. Při vystupování z auta, poblíž "místa činu", jsme zaslechli něco o těžkooděncích. Vydali jsme se tedy na cestu.
AAA! Viděla jsem tisíce lidí, kteří dostávali vodními děly, slzným plynem, "nakládačku", nebo jen bezmocně leželi! Nic horšího jsem v životě neviděla! Ještě chvilku jsem tam vydržela stát, sice s nechutí, ale čekala jsem na kámoše, který už měl být dávno u mě. Tak jsem ho šla hledat. Našla jsem ho! Měl spálenou mikinu. Koupil to vodním dělem, které způsobilo vznícení. Proto mu ta mikina začala hořet, hned na to tričko a samozřejmě záda!!! Bylo mi z toho zle! Štěstí, že tam chodila jakási " pěší záchranka", která ho ošetřila. (tím bych jim chtěla poděkovat)
Všude kolem byli zkrvavení lidé, děti a já nevím, co všechno! Měla jsem hrozný strach! Nevěřila jsem vlastním očím!!!
Jsem znechucena! To nás mají chránit ti tyrani bez mozků? V lepším případě cvičené opice debilů, kteří se kopou do zadků a nevědí coby?
Já Vám něco povím a jsem na to hrdá:

Stydím se za náš národ, oprava:
Stydím se za ty "kretény", co ho vedou!!!

fotky: http://www.techno.cz/party/report/fotky.php?dir=foto/2005/0730ct_olgojka

 
 
 
 

FOTOREPORTY

 
Dan
Dan
 
 

ČLÁNKY AUTORA

 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016