CLANEK

 

Oblíbená rubrika Brakdown je zpět!

Seriál Breakdown se znovu rozjíždí! Čtenář techna.cz se tak dvakrát do měsíce dozví několik střípků, které dohromady složí to nejdůležitější z dění na drum & bassové scéně. Dnes se mrkneme na nová alba a zajímavé akce, které pro nás promotéři chystají.

 

Teebee & Calyx se konečně vymáčkli!

O albu Anatomy se dlouho mluvilo, přes rok se hrálo z dubplatů, a až nyní se fanoušci dočkají vyvrcholení těch největších očekávání. Oba producenti se k věci postavili velmi svědomitě: překopávali, odkládali, selektovali a nakonec nabídli totálně našlapaný materiál plný ledově studených, kovem okořeněných ale funkem naplněných pecek. Pro více informací prostudujte Myspace labelu Momentum, kde album vyjde.

Jsou Commix největší nadějí tohoto roku?

Novinkové album Cell To Mind má připravené duo Commix a první vlaštovka v podobě Be True / Satelitte Type 2 již našla srdce všech deepařů. Co můžeme očekávat? Různí jazykové tvrdí, že největší událost roku 2007! Obsah je ke zkontrolování na Myspace této nadějné dvojky, která se uchýlila pod zlaté zuby legendárního Goldieho a jeho labelu Metalheadz.

High Contrast opět vystrkuje růžky!

Tento nemocniční zřízenec pomohl labelu Hospital prorazit až k mainstreamu a přitáhl k drum & bassu mnoho lidí, kteří ho před tím ignorovali. Ochutnávky z alba Tough Guys Don't Dance naleznete na producentově Myspace. Úvodní singl mě sice nijak výrazně nepřesvědčil, přesto doufám, že celek nabídne solidní veselici plnou vokálů a líbivých hrátek s melodiemi, která lidi prostě dostane.

Na co vzpomínat a co vyhlížet?

Máme za sebou trošku smolný Cosmic Trip, jedinečný Hradhouse s Andy C nebo nabušené Summer Of Love, kde se nad běžný rámec předvedl John B a Aphrodite a na Take Control stagi Zinc a Pendulum. Ale co bude dál, až se vrátíme zpátky do klubů?

21. září se v pražské Roxy na party Bush představí Rakouští hrdinové Yak, Glyon & Contact, oblíbená akce Take Control bude mít své pokračování hned v závěsu - ve čtvrtek 27. 9. 2007 dorazí do Abatonu Silent Witness a Chris Impulse. Ve stejný den se v Ostravě uskuteční Slim Slam Drum s producenty Audio a Counter Strike.

A co říjen? Ten slibuje dvojici Matrix & Futurebound a nebo historicky první Therapy Session v Čechách, ale k tomu se dostaneme až příště…


 
 
 
 

ČLÁNKY AUTORA

 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016