REPORT

 

T.N.T. v Metru

V sobotu 29.06. byla v (poslední dobou utichajícím) Ústí nad Labem uspořádána party s názvem TNT s opravdu báječným lineupem. Avizováni byli Pietro, Jackill, Prochy, Jerry a bulharská star Steven, který patřil ke třem hlavním tahounům páteční Apokalypsy v Brně.

Večer otevřel, již podruhé v Metru, Pietro a přestože při jeho setu nebyla na parketu ani noha, předvedl standardní, čistě technicky provedený set, který ovšem díky času a přístupu ústeckých clubberů postrádal trochu dynamiku.

Poté se představil Jackill. Chlapík, který stojí za západočeským serverem Futurebeat. Jackill, po několika minutách hledání se, roztočil placky mnohem rychleji a několik "odvážlivců" počalo v rozích tancovat.

Jerry přivezl Stevena něco málo před půlnocí. Nebylo těžké rozpoznat na jejich tvářích mírné rozčarování nad zaplněním klubu. Stevena jsem měl možnost slyšet prvně. Jeho set jsem znal jen z vyprávění. Co k tomuto "velkému" chlapíkovi... super čisté mixy, paradní skladba tracků. Jediné, co mi místy nešlo na rozum, byla určitá "rozblokovanost" celého setu.

Sečteno a podtrženo: Steven zahrál tak, jak se očekávalo. Rychle a přesně. To, že bylo Metro poněkud prázdné (na Stevena tancovalo necelých 40 lidí) mu umožnilo experimentovat a zkoušet nové mixy, což přineslo místy trochu ticha a zmiňované tématické bloky.

Zaregistroval jsem příchozího Prochyho, ale někam se mi ztratil pořadatel Apokalypsy Jerry. Postrádal jsem velký a čitelný line-up, ale mám pocit, že Jerry hraní vzdal.

Club Metro, v jehož prostorách jsme měli možnost TNT shlédnout, byl do půlnoci poloprázdný. ;( Není ani divu, v ulicích UL jsme nezaznamenali ani jeden plakát. Zajímavostí je spíše většinová návštěva lidiček z Děčína.

Poslední poznámkou, i když spíše otázkou, i k zamyšlení ústeckým promotérům, je, proč nevyužili existence velmi silného severočeského rádia sídlícího právě v UL, skrze které bombardují úspěšně radiové vlny promotéři hlavně z Teplicka.

Metro je prostor, který má veliký potenciál stát se centrem severočeského klubového dění. Potřebuje jen trochu úprav v interiéru, vylepšit technické zázemí a světelný park a hlavně přístup provozovatelů.
 
 
 
 

FOTOREPORTY

 
 
 

ČLÁNKY AUTORA

 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016