REPORT

 

Puma otevřela Puma Store

Puma otevřela Puma Store - tiskovka od Eastbase.

 
Tři dny plné hudby v podání DJs Tvykse, Dys-martina, Lillou, Koogiho a IM Cyber jsou za námi. O třetím říjnovém víkendu byl v Tescu - Letňany otevřen jediný oficiální shopík Pumy v Praze. Puma Store je zbrusu novým obchodem s life style a sportovním oblečením a Puma si v poslední době rozhodně nemá nač stěžovat. S kolekcí svých výrobků slaví velké úspěchy u mladých lidí v Anglii, Německu nebo třeba Francii. Není se čemu divit. Oblečení značky Puma je pohodlné a elegantní, hodí se ke sportu i do klubů.

Pochvalují si ho i čeští DJs. Dys-martin má Pumu rád, protože dělá pohodlné oblečení. Baví ho i myšlenka, že firemní logo vlastně zná odmalička. IM Cyber zase Pumu chválí za to, že se jí přesně trefila do stylu oblékání. "Líbí se mi ten future design," prozrazuje. A co na to Tvyks? "Pumy jsem si všiml hlavně díky jejím botám, které před pár lety upoutali mou pozornost. Dnes už můžu říct, že se v nich moc dobře chodí. Kolekce retro triček a teplákovek ze sedmdesátých let se též moc povedla."

Co dodat? Snad jen, že otevření Puma Store probíhalo přesně v duchu hesla "stav se, koukni se, poslechni si a když se ti něco zalíbí, vyber si". Prodejnou se kromě řadových návštěvníků tu a tam mihl nějaký ten věci znalý housík nebo junglista. A stavila se i Dara Rolins. DJs příjemně hráli a lidem se dobře nakupovalo.
 
 
 
 

FOTOREPORTY

 
 
 

ČLÁNKY AUTORA

 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016