REPORT

 

Real gangsters u Králíka

Něco takového lze zažít opravdu jen u Mazaného králíčka!

 
Něco takového lze zažít opravdu jen u Mazaného králíčka! V sobotu 18.10. se tam odehrál další tématický večírek nazvaný Real gangster party a byl to opravdu neuvěřitelně divoký mejdánek. Celý se nesl ve znamení zbraní a gansterů, kterých se sjela ve stylových oblečcích celá řada. Největší zastoupení měli samozřejmě klasičtí gangsteři zlaté éry ze 30. let, ale dorazili i velmi ostří hoši ze současných pouličních gangů z L.A. Nechyběli ani gangsteři ze 70. a 80. let. Jedno měli ovšem všichni společné. Každý měl zbran a velikou chut pořádně zapařit. Nelze ovšem opomenout Metoda, který se předvedl jako zcela nadčasový gangster z daleké budoucnosti. Jeho latexový modýlek sestávající mimo jiné i z hadic od vysavače a náleže s časovým spínačem byl nepřehlédnutelný. Vyrazit si v něčem takovém po ulicích izraelských měst, nepřežil by ani minutu.

Velmi vydařenou dekorací byl obrys mrtvoly s kaluží krve nakreslený na chodníku před vstupem do Mazaného králíčka. Nic netušící slabší nátury z řad běžného obyvatelstva tento obrys uctivě obcházeli a mnozí raději přecházeli na druhý chodník. Atmosféru gangsterských časů navodil nejprve svými melodiemi Dj Vincent Mega, pak následoval živý Elvis Presley a po něm roztáčeli gramce Dj Sirkir a Diom. Objednaná byla i striptérka. Když vstoupila do podniku, vytřeštila hrůzou oči, na místě se otočila a zděšeně prchla. Nějaká slabší povaha. Atmosféra v podniku houstla kažndým okamžikem a i když byla uvnitř zcela nevídaná koncentrace kriminálních živlů, policie ani FBI nezasáhla. Končilo se až ráno po deváté…

Další králíkovská akce se ponese v duchu barviček. Čím pestřejší a ostré barvy na sebe oblečete, tím lépe. United colors of Rabbit !
 
 
 
 

FOTOREPORTY

 
 
 

ČLÁNKY AUTORA

 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016