REPORT

 

Poděkování, shrnutí akce a žádost o pomoc při dopadení pachatelů!

Dne 25.10. 2002 se ve Veletržním paláci konal dosud největší počin mladé agentury Technisco crew - International Techno Event 2002. Přes všechny možné spekulace nakonec akce proběhla přes větších problémů a přilákala velké množství techno-chtivých partypeople.

Touto formou bychom chtěli všem účastníkům akce a také našim spolupracovníkům velice poděkovat, za to že spolu s námi vytvořili velice příjemnou atmosféru a svým chováním se zároveň podíleli na bezproblémovém chodu akce.

Co se týká drobných nedostatků, velice nás mrzí že i přes předchozí akce nás překvapilo místy nepříjemné horko, které se projevilo především na druhé scéně. Věříme však, že atmosféra která zde po celou noc vládla a bravurní vystoupení předních českých DJs všem účastníkům tento nedostatek vynahradila.

Přes to, že jsme vynaložili naprosté maximum svých sil pro to, aby se celá akce obešla bez problému, setkali jsme se s velice nepříjemnou záležitostí, při jejímž rozřešení budeme potřebovat pomoc od vás, kteří jste se této akce zúčastnili:

Na základě dosavadních svědectví jsme došli k závěru, že se kdosi z nejmenované spolupracující agentury, která zajišťovala tisk pásek pro vystupující umělce a V.I.P. hosty, podílel hned několika trestných činech - nedovoleným prodejem VIP identifikačních náramků!!! Vzhledem k tomu, že se tomu tak nestalo poprvé (takto si kdosi přivydělával již na několika letních festivalech), hodláme vynaložit veškeré úsilí, aby se tomu tak již nikdy a nikde více nestalo! Je tak následně mařeno veškeré úsilí pořádajících agentur, které se projevuje v nemalých finančních ztrátách, z nichž následně pramení i případné velké problémy agentur samotných.

Pokud vám není lhostejné to, že se na taneční scéně u nás přiživují podobné živly, jako je výše zmíněný subjekt a chcete pomoci nejen naší agentuře, ale také všem ostatním, které může v budoucnu tato nebo podobná skutečnost potkat, berte na vědomí prosím následující výzvu:

Nabízíme finanční odměnu všem, kteří zašlou na adresu naší agentury či doručí po dohodě osobně identifikační pásku s logem technisco.cz, zakoupenou během noci 25.10. 2002 před Veletržním palácem v Praze 7!

Jelikož se identifikační pásky na tuto akci v žádném případě neprodávaly, sháníme každou pásku, za kterou jste komukoliv a kdekoliv zaplatili!

První tři doručené pásky budou odměněny minimálně částkou 1000,- Kč - která bude předána osobně. V případě, že Vaši pomoc podpoříte následně také svědectvím, které povede k usvědčení pachatele, nabízíme finanční odměnu ve výši 5.000,- Kč !!!

Děkujeme všem, kterým tato věc není lhostejná a věříme, že se nám společnými silami podaří vrátit taneční scénu tam, kde byla kdysi - to znamená bez všemožných podvodníků, zlodějů a dalších.
 
 
 
 

FOTOREPORTY

 
 
 

ČLÁNKY AUTORA

 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016