REPORT

 

Report z Axe Instinct Party ve Vilémově

Vilémovský klub Sydney 2000 se stal v sobotu 2.5. dějištěm velkolepé party, která nese jméno nového pánského deospraye - Axe Instinct. Obrovská nafukovací stavba Axe produktů před vchodem, speciální výzdoba sálu a všudypřítomná vůně kůže charakteristická právě pro nový deospray - to byly první signály, které napovídaly o nevšednosti dané akce.

 
Kolem deváté hodiny přicházeli do klubu první hosté a na uvítanou jim hrál u místního publika velice poulární DJ Lucky. Půvabné hostesky a lá divoženky obcházely hned od začátku mejdanu příchozí návštěvníky a lákaly je k registraci do flirtovací hry, jež byla zásadním zábavním programem večera. Všichni zúčastnění byli odměněni speciálními dárečky.

Celou party moderoval Jakub Kuba, známý především z TV Óčko. Residentního DJe vystřídala za pultem nejslavnější a bezesporu nejkrásnější česká DJka jménem Lucca a svými sety úspěšně dobíjela stávající skvělou a uvolněnou atmosféru.

Tou dobou do klubu dorazila  i tvář Axe Instinct 09 Hanka Mašlíková a její příjezd vzbudil obzvláště u pánského publika obrovský rozruch. V průběhu celé akce se na požádání velice ochotně fotila se všemi svými místními příznivci a nutno podotknout, že jich bylo opravdu hodně. Společně s modelkami z agentury Agáty Hanychové "Agatamodels" se představila i na sexy Axe Instinct Kenvelo Fashion Show, která přilákala i zdrženlivou část návštěvníků setrvávající u baru konečně na parket do centra všeho dění.

Báječná klubová nálada vygradovala i dalším bodem programu - naprosto uníkátní laserovou show, která si získala patřičnou pozornost. Zahraničním VIP hostem party byla maďarská DJ Flower, v minulosti velice úspěšná playmate, a svou velice energickou dýdžejskou show rozjela  krátce po půlnoci.

Na konci akce proběhlo vyhlášení vítěze flirtovací hry, kterému se za celý večer podařilo svést nejvíce slečen. Odměněn byl týdenní vstupenkou na Sziget Festival v Budapešti s ubytováním zdarma.

Vysoká návštěvnost, rozmanitý program oceněný skvělými reakcemi publika, výtečná atmosféra po celém klubu - to vše svědčí o další úspěšné party na kontě Axe Instinct Tour 09, která pokračuje již tuto středu 6.5. v olomouckém S-klubu.
 
 
 
 

ČLÁNKY AUTORA

 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016