REPORT

 

Report: Axe Instinct Party v pražském klubu El Mágico

Po šesti týdnech od zahajovací akce v Mecce se Axe Instinct Tour vrátila zpátky do Prahy a její exkluzivní program vyprodal ve středu 13.5. klub El Mágico.

 
Krátce po zahájení byly prostory klubu naprosto zaplněny a to především studenty z vysokoškolských kolejí na Jižním Městě, kteří by si zasloužili hodnocení jednoho z nejlepších publik dosavadní tour. V průběhu akce se totiž skvěle odvázali a připravený line-up ocenili výtečnou atmosférou a bezprostředními reakcemi. Vytvořili tak naprosto výtečné prostředí pro "rozlučkovou" oslavu hlavních celebrit projektu Axe Instinct, kterými jsou - moderátor  Jakub Kuba, podmanivá Hanka Mašlíková a nejpopulárnější česká DJ Lucca. Axe Instinct Party v El Mágicu byla totiž  posledním mejdanem, na kterém se v rámci Axe Instinct tour potkali všichni tři.  

Jakub Kuba zkušeně provázel celou akcí a během svých moderátorských povinností se na pódiu vtipně doplňoval s dýdžejem Petem K, který průběžně dobíjel klubovou náladu svými pestrými, multižánrovými sety.

Sexy Hanka Mašlíková a půvabná DJ Lucca se boku modelek z agentury Agatamodels objevily na pódiu během Axe Instinct Kenvelo Fashion Show, která byla odměněna patřičným aplausem především pánské části publika. Heslo večera " Hoď se do kůže! " se stalo námětem i pro danou přehlídku, na jejímž konci se do spárů všech modelek dostal i do kůže oděný, čímžto neodolatelný, Jakub Kuba.

Pánové měli zároveň možnost zúčastnit se zábavné flirtovací hry, jejímž cílem bylo zapůsobit během večera na co nejvíce slečen.  Stát se tím nejúspěšnějším svůdníkem tentokrát nebylo vůbec jednoduché, protože registrovaných bylo opravdu hodně. Na konci party byl vyhlášen vítěz, kterému se podařilo svést 30 slečen a za svůj úctyhodný flirtovací um byl odměnen hlavní cenou - poukázkou na oblečení značky Kenvelo.

Po půlnoci proběhla unikátní show v podání laser girl a speciální program dovršilo energické vystoupení tří profesionálních tanečnic.

Návštěvníci se skvěle bavili, klubová atmosféra nadále gradovala, takže nic nebránilo tomu, aby party pokračovala v plném proudu až do ranních hodin.

Axe Instinct Tour se pomalu ale jistě chýlí ke konci. Nechte se zlákat svůdnou vůní kůže nového pánského deospraye Axe Instinct a prožijte výjimečnou atmosféru stejnojmenné party dokud je čas!

Poslední  dvě akce proběhnou 23.5. v teplickém Óčko music clubu a 6.6. v legendárním pražském klubu Radost FX, kam pojede i hudební tramvaj TRAMix s Axe Instinct na palubě.

Více informací naleznete na www.axe.cz.
 
 
 
 

ČLÁNKY AUTORA

 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016