PARTYINFO

 

Hlava 22 - křest desky

Páteční technopárty v pražském klubu Industry55 je třetí z řady akcí nazvaných dle Hellerova románu Hlava 22 a pořádaných ku příležitosti vydání první desky pod novým brněnským labelem Exwired.org.

 
Páteční technopárty v pražském klubu Industry55 je třetí z řady akcí nazvaných dle Hellerova románu Hlava 22 a pořádaných ku příležitosti vydání první desky pod novým brněnským labelem Exwired.org. První dva díly této klubovky byly velmi dobře přijaty v Brně a Ostravě. Během večera zahrají členové bookingu Exwired.org Dave Fish, Marthen, Nailer a Ambitech spolu s pozvanými hosty, kterými jsou v případě pražské verze rakouský dj s vynikající technikou mixu Thomas Layer (Powerpool), česká stálice Nika77 a nadějný bulharský dj Mikail (Rescpect Iguana). Oproti původnímu záměru, nebude bohužel z organizačnětechnického hlediska uskutečněno vystoupení Johannese Reinthalera. Pořádají agentura se tímto omlouvá a věří, že jejich vystoupení bude možné uskutečnit na dalším pokračování klubovky Hlava 22.

Více informací o párty a jednotlivých djích naleznete na www.exwired.org.

Dave Fish - profil

Jeho techno sety jsou charakteristické převážně tvrdou UK produkcí labelů Compound, Heroes, Planet Rhythm, Punish apd a využíváním efektového procesoru pro filtrování a modulování zvuku. Neméně zajímavé jsou osobité a emotivní temné techhouse sety reprezentované tvorbou předních producentů labelů Sumsonic, Saw, Hooj, Stickman a dalších. Za hudební zajímavost pro náročné lze označit Daveho chilloutové sety brouzdající na pomezí pozitivního harmonického ambientu a ponurého triphopu.

Elektronické muzice se věnuje od roku 1990. Počátky vlastní tvorby by se daly stylově charakterizovat jako melodický "new age". 1992-1995 je členem různých elektronických a rockových skupin. 1995 - realizace vlastního live actu a vydání prvního CD. V letech 1995 - 1997 skládá muziku pro dokumentární filmy. S rozšířením svého domácího studia přechází k tvrdšímu hudebnímu stylu přirovnatelnému k EBM. Zakládá stylově, nástrojově a lidsky rozmanité elektronické projekty s důrazem na vizuální složku, pořádá elektronické koncerty. Vydává druhé a třetí CD na pomezí EBM a "triphopu". Také se vrací ke svým "new age" začátkům a skládá hudbu pro meditační a léčitelské nahrávky.

Současné taneční muzice se začíná věnovat v roce 1998, stylově na pomezí techhouse a trance. Vydává čtvrté CD vlastní, tentokrát taneční hudby a triphopu, prezentuje live act. Svoji tvorbu prezentuje na Rádiu 1 a rádiu Jih. V tomto období se také začíná věnovat mixování techno a techhouse setů, vydává techhouse mix CD a zakládá label Exwired.org.

V r. 2000 získává pracovní povolení a počátkem r. 2001 se stěhuje do Kalifornie v USA a posléze na Floridu, kde pracuje a vydělává na své vlastní studio a hrává po klubech techno a techhouse.

V r. 2002 se vrací do ČR, zakládá a vede vedle labelu také agenturu Exwired.org, podílí se na pořádání tanečních akcí. Hrává po klubech a akcích převážně techno a techhouse případně chillout.

29.11.2002 - vydává svůj techno debut na vinylu EXW-01, křest na párty Hlava22 v pražském klubu Industry55.

Oblíbené labely:

Compound, Planet Rhythm, Stigmata, Hero Records, Punish,
CLR, Drum Codes, Pornographic, Zenit, Primate


Line-up:

20:00 - 21:00 BB Mike
21:00 - 22:00 Mikail
22:00 - 23:00 Nika 77
23:00 - 00:00 Ambitech
00:00 - 01:30 Thomas Layer
01:30 - 03:00 Nailer
03:00 - 04:30 Marthen
04:30 - 05:00 Dave Fish
 
 
 
 

ČLÁNKY AUTORA

 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016