REPORT

 

Night Of Techno ve Vrchlabí

Po roce a půl jsem opět navštívila klub Dr. Max ve Vrchlabí. Cesta z Ústí nad Labem nám trvala poněkud dlouho vzhledem k mlze, která by se dala krájet... Dorazili jsme kolem půl jedenácté.

 
Po roce a půl jsem opět navštívila klub Dr. Max ve Vrchlabí. Cesta z Ústí nad Labem nám trvala poněkud dlouho vzhledem k mlze, která by se dala krájet... Dorazili jsme kolem půl jedenácté.

Prostor Dr. Maxe je velmi členitý a skládá se ze suterénu (kde se nacházel chill-out), přízemí (hlavní stage), 1. patra (jungle - drum'n'bass stage) a 2. patra (pokoje pro hosty).

Pokaždé, když jsem v Maxovi byla, byl už kolem jedenácté zaplněn. Tentokrát tomu tak nebylo, což mě překvapilo - line-up byl o kvalitních DJs...

Jako první se za mixák a gramofony postavil DJ Cool, který je rezidentem klubu Zenith. Jeho set byl energický, pestrý, nenechal v klidu jediného clubbera. Během jeho vystoupení se začal klub postupně plnit, až nebylo na parketu téměř žádné místo na tancování. V tu dobu se v 1. patře rozjížděla jungleová a drum'n'bassová stage. Tomuto hudebnímu stylu stále nemohu přijít na chuť, takže jsem zde dlouho nevydržela a výkony DJs nemohu hodnotit. (mně se tam moc líbilo! pozn. mellow:)

Vrátila jsem se zpět do přízemí, kde už partypeople zpracovával rakouský DJ Felipe, který v poslední době hraje v ČR často. Cestou zabloudil a přijel asi o hodinu a půl déle, takže se kvůli němu musel posunout line-up. Na jeho set pařili všichni přítomní, což vypovídá o dobrém výběru desek a kvalitním mixování. Já už jsem ale netrpělivě očekávala, až se za DJským pultem objeví hlavní hvězda večera - Inigo Kennedy. Všechny jeho DJské sety odehrané v Čechách jsem slyšela a nikdy mě nezklamal. Myslím si, že Inigo je sázka na jistotu. Bylo tomu tak i tentokrát. Jeho setu se snad nedá vytknout jediná chybička. Sečteno, podtrženo: the best výkon. :) Jistě to tak necítím jen já, protože tancující dav přiváděl do tranzu.

Jako další měl vystoupit DJ Pietro se svou českou premiérou na Final Scratch. Bohužel, díky časovému posunu line-upu jsem už ale tou dobou spala na pokoji, které se nacházejí ve druhém patře (což je velkou výhodou pro ty, kteří to mají do Vrchlabí daleko a chtějí si před zpáteční cestou odpočinout).

V Maxovi jsem se opět skvěle bavila, i díky atmosféře, která mě tady pokaždé dostane. Těm, kteří zde ještě nebyli, doporučuji, aby tento klub určitě navštívili. Třeba už 26.12. ;)
 
 
 
 

FOTOREPORTY

 
 
 

ČLÁNKY AUTORA

 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016