REPORT

 

Reset 2 Connect

Mé první popovodňové kroky do Roxy vedly na pravidelnou klubovku serverů Techno.cz a Rave.cz - Reset 2 Connect. Tentokrát se o techno produkci postarali Kaisersoze, Agent a slovenští kolegové Tibor a Toky.

 
Mé první popovodňové kroky do Roxy vedly na pravidelnou klubovku serverů Techno.cz a Rave.cz - Reset 2 Connect. Tentokrát se o techno produkci postarali Kaisersoze, Agent a slovenští kolegové Tibor a Toky.

Dorazili jsme krátce po 23. hodině a zarazila mě hodně nízká návštěva. V té chvíli se Sozeho setu věnovalo tancem asi 50 lidí. Uvnitř jsem jen kroutil hlavou a divil se, kde že až byla ta voda. :(

Kaisersoze byl již těsně za polovinou svého vystoupení a tak jsem tedy čekal, že to bude, jak se patří skoro na vrchol setu, pořádná a kvalitní smršť. Bohužel mě výkon této ikony české techno scény příliš nenadchnul. Při poslechu a zamyšlení nad stavbou setu se mi vkradla úvaha o kvalitních techno DJs, kteří si počínají zahrávat s minimalismem a výraznějšími experimenty a pak se u nich začíná projevovat úplně jiné smýšlení u klasického techna, které Kaisersoze prezentuje především.

K Agentovi není moc, co psát... Jako obvykle stačí zavedená věta, že Agent zahrál svůj standard, tzn. precizní mix, logická stavba setu a osobitý výběr desek. Během jeho vystoupení se už Roxy začala alespoň trochu plnit.

Po Agentovi byl avizován "masér" Toky, ale ten dorazil až o několik hodin později z U.Clubu, kde byli s Tiborem doprovodem Inniga Kenedyho. Po Agentovi tedy nastoupil minimalista, perfekcionista a pionýr FS Tibor. To, co předvedl, bylo to nej, co jsem kdy v jeho podání slyšel. Snad se to nedá ani slovy popsat... Je hodně vidět, že se Tibor a Final Scrath dokonale sžili a po více než dvouhodinovém setu (Toky stále nebyl) se nedalo jeho výkonu nic vytknout.

Toky dorazil, ale ihned po příjezdu se na několik desítek minut ještě ztratil v útrobách backstage. Tokyho jsem dlouho neslyšel, ale doneslo se mi, že na Slovensku začal hrát staré desky... Po kratičkém mixu nastoupil Toky s jeho obvyklou řežbou. Řezal, řezal a řezal. Toky byl rychlý, přesný a dokázal ukočírovat to velké množství energie, které ze sebe vydává. :)
 
 
 
 

FOTOREPORTY

 
 
 

ČLÁNKY AUTORA

 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016