REPORT

 

Apokalypsa 10 Years Anniversary - vyjádření pořadatele

 

 
Děkujeme všem, kteří se zúčastnili 20.11.2009 akce Apokalypsa 10 Years Anniversary. Samozřejmě i pro nás byl pavilon P velkou pořadatelskou novinkou (Apokalypsa byla první hudební akcí, která v pavilonu P proběhla), ale jsme rádi, že akce dopadla v rámci spokojenosti všech a že se vám podařilo vytvořit atmosféru, kterou jsme si všichni náležitě užili.

Snad jen připomeneme, že v průběhu Apokalypsy 10 Years Anniversary se nám stále připomínalo uplynulých 31 dílů Apokalypsy – a to v souvislostech, jak na předchozích edicích bylo nedýchatelno, kapalo ze stropů, bylo příliš mnoho lidí na malý prostor, pomalé šatny, netekla studená voda, či chybělo vybavení toalet a nedostačovala úklidová četa.

Tak přesně tyto problémy jste na Apokalypse 10 Years Anniversary zažít nemohli a jsme za tuto skutečnost rádi. Nicméně na oficiálních stránkách Apokalypsy na síti facebook se kromě pochval na akci objevily i stížnosti na nedostatečný počet WC.

V pavilonu P bylo dostatečné množství toalet, které odpovídalo návštěvnosti 8 000 lidí a jsme toho názoru, že pokud by WC (kabinky) nevyužívalo více lidí najednou (kde se zamykalo na jedné kabince více osob), takové fronty u WC by jistě nebyly. Dalším naším argumentem je, že partypeople asi opomněli WC na E-motion podiu, která byla po akci takřka „netknutá“ – respektive málo používaná. Vnímáme to tedy tak, že i vy jste se s pavilonem P seznamovali za chodu a je jen na nás, abychom si řekli, co je potřeba v organizaci akcí v této hale změnit a vylepšit – možností je spoustu. My máme zájem – proto uvítáme i vaše názory. Piště nám je na facebook, za každý názor budeme rádi – přece jen, Apokalypsa je naše společná party.

Díky pavilonu P jsme měli možnost vybudovat patřičné zázemí pro vystupující, kteří si Apokalypsu velmi chválili a doufáme, že jste to poznali i na jejich výkonech. Neplánovaná změna programu, když si prohodili časy vystoupení Collabs 3000 a Ken Ishii, byla z důvodu zpoždění letu Speedyho J a Chrise Liebinga. Všichni ostatní vystupující dorazili včas a v zákulisí projevovali velké nadšení z vás, publika a ze samotné připravenosti celé akce.

Ken Ishii @ Apokalypsa 10 Years Anniversary



Také doufáme, že vás potěšil fakt, že na hlavním podiu byl zákaz focení (kromě námi vybraných fotografů) a nebyl tak narušován pohled na DJe.

Závěrem chceme poděkovat všem partnerům, mediálním partnerům, produkčnímu teamu Ivana Bařiny, Mersey Agency, BVV a hlavně vám, za projevenou důvěru a společné budování akcí jiných rozměrů. Zahajovací party v pavilonu P máme za sebou a těšíme se na další Apokalypse, či na Citadele s Paulem van Dykem 2.4.2010 v Pavilonu P.


Za Apokalypsa s.r.o.
Dalin Vajcner
 
 
 
 

FOTOREPORTY

 
 
 

ČLÁNKY AUTORA

 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016