REPORT

 

Ohlédnutí za Koma 4

Ohlédnutí a zhodnocení Koma 4 a fotoreport od čtenáře Alexandra Macka

 
Ohlédnutí a zhodnocení Koma 4

Jelikož jsem v Drmoulu strávil nezanedbatelnou část svého života, pochopitelně mi to nedalo, abych se nepodíval na párty, kde zahrajou ryze češi pod vedením Agenta. Pochopitelně jsem se taky velmi těšil na Miquela, protože jeho sety se mi vždycky zamlouvaly.

Dostavil jsem se asi kolem jedenácté hodiny, což by byl docela dobrý důvod pro aspoň částečné zaplnění prostor. Nicméně jsem to neřešil a zaposlouchal se do jízdy v Matrixově podání. Po mírném rozladění, to když mi nějaký vtipálek odnesl načatou plechovku s pitím a už jí samozřejmě nevrátil :o( jsem si říkal, že tomu Metrixovi to vážně pěkně šlape a trochu se u toho zahřál. Agent mě trochu překvapil, protože desky, který hrál byly docela rozmanitý, což jsem uvítal. Vzhledem k faktu, že se měnil čas na letní, tak jsem byl zvědav, jak to vyřeší Agent s Miquelem, ale v půl třetí zimního času začal Miquel a spustil svou klasiku, což lidi celkem bavilo. O hodinu později jsem se odebral do betle.

Celá párty proběhla v klidu (až moc!). Bohužel jsem se přesvědčil o tom, že v západních Čechách se na párty moc nechodí. To, že do kulturáku s kapacitou cca tisíc lidí přijde sotva sto asi není uplně v pohodě. Ani tady nechci rozmazávat plzeňskou Ressonanci, ale tohle nejsou náhody. V Plzni je to spíš nevyzpytatelnost než nezájem, ale pro promotéry je to asi dost problém. Částečně si myslím, že je to i kvůli bookingu Agenta (nic proti němu!), který ale v březnu hrál v této lokalitě už po třetí nebo dokonce po čtvrtý, jak mi bylo sděleno! Možná je to taky konzervatismem v tomhle kraji, těžko říct, ale je to určitě velká škoda.
 
 
 
 

FOTOREPORTY

 
 
 

ČLÁNKY AUTORA

 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016