CLANEK

 

Tzesarův track vybrán do italského rádia Ibiza 106,3 FM!

O uplynulém víkendu bodoval východočeský producent Tzesar se svým remixem na respektovaném italském tanečním rádiu Ibiza. Jeho nejnovější remix Kool And The Gang – Get Down On It (Tzesar 2012 remix) byl exkluzivně zařazen mezi novinky na taneční scéně v pořadu Gianpiero Xperience dne 31.3. 2012!

 

Remix, který za dva dny vyčerpal limit stažení zdarma na SoundCloudu, získal také během krátké doby plno kladných reakcí od house DJs z různých koutů světa. Tzesar je stále častěji oslovován zástupci rádií o nabídky tracků, přestože je jeho produkce označována jako underground house music. Kromě italského rádia Ibiza se hrála již v Americe (Sirius FM - rádio vysílající přes satelit), ve Španělsku (Arreba 107,4 FM) a na nepočítaně internetových rádií zaměřených na disco house music. V jeho produkci nečekejte laciné melodie ani komerční house sound. Tzesarův sound je originální a silně ovlivněn tradičními jmény nekomerční house music. Track Kool And The Gang – Get Down On It (Tzesar 2012 remix) si můžete poslechnout zde:



Tzesar, mnohými označován jako nejaktivnější house producent v ČR, uzavřel v těchto dnech spolupráci a exkluzivní zastupování holandskou nahrávací společností Fill Da Groove Recordings. Dne 10.4. 2012 vychází na zmiňovaném labelu track "Shake Your Body" jako exkluzivní promo portálu Traxsource a 14 dní nato v celosvětové distribuci na hudebních portálech typu Beatport atd. Kromě toho je na poslední dubnový den připraven další titul v Americe, tentokrát v rytmech pumping house music, který míří do 240 zemí a 92 obchodů s muzikou po celém světě.

Radio stream: http://soundcloud.com/tzesarproduction/tzesar-on-radio-ibiza

Info: http://www.soundcloud.com/djtzesar

 
 
 
 

ČLÁNKY AUTORA

 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016