CLANEK

 

Tzesar vydal nové EP v Americe!

Před pár týdny spatřilo v Americe světlo světa nové EP východočeského house producenta Tzésara. Americký label zaměřující se na tvrdší odnož nekomerční house music si vybral hned 3 tracky...

 

Co se děje v domácích house vodách uslyšíte na EP s příznačným názvem "Going Down to the Disco". Jelikož je jméno TZESAR exkluzivně zastupováno holandským labelem Fill Da Groove, který je součástí rodiny mega labelů jako Sony nebo Spinnin Records, vydal tento východočeský producent zmiňované EP pod jedním z jeho pseudonymů. EP otevírá stejnojmenný track "Going Down to the Disco", který sklidil ohlasy již na podzim 2011, kdy byl jako promo rozeslán DJům z různých koutů světa. Track balancuje na pomezí stylů disco house a klasické house music. Druhý track "Feel Like I Do" je o poznání tvrdšího rázu a v americkém stylu pumping house music vám navodí atmosféru léta a letních dálek. Třetí song s názvem "Dance Dance" je přímočarý house killer s úderným beatem a zasmyčkovanými vokály.

V květnu letošního roku vydal TZESAR svoji produkci hned na 2 zahraničních labelech. Jedním z velmi úspěšných tracků se během krátké chvíle stal singl "Shake Your Body", který se umístil na 10. místě v kategorii nejprodávanějších house tracků na djtunes.com a v Americe se dostal do TOP 30 nejprodávanějších house songů na traxsource.com. Kromě toho je jeho produkce licencována pro zahraniční výběrové kompilace (Speakerfood Vol.2 Beatport Edition), remixují jej úspěšní producenti jako např. Dez Milito a zvuk tracků se tak velmi přibližuje Crazibiza stylu.

EP "Going Down to the Disco" můžete poslechnout zde.

Zdroj: Party promotion / www.partypromotion.cz

 
 
 
 

ČLÁNKY AUTORA

 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016