CLANEK

 

Bon Finix serviruje 3 novinky

Během května Bon Finix vypustil do světa tři novinky : jeden nový release a dva remixy. Jde o Bonův vlastní track ‘Bottle Up’ a o remixy pro novinku od Michaela Buriana a Jeana Luca s názvem ‘Beautiful Love’ a pro anglo-makedonskou spolupráci mezi Deanem Anthonym & Aleksandarem Galovskim, která nese název ‘Monsta Muncha’.

 

Bon Finix - Bottle Up [Deep End /Fektive]


Nic Chagall (Cosmic Gate): "Love it!!"

Ernesto vs Bastian: "Good sound!"

Tigran Organezov: "Really liking this tune"

Setrise: "Nice track mate!"

Kris O'Niel: "Sick groove!"

- Dále podporují: Marcel Woods, Giuseppe Ottaviani, Mr. Pit, San, Shevtsov, Danilo Ercole, Block & Crown, Andrea Mazza, Dave Nadz, EDU, Haris C, Karanda, Neil Moore, Suzy Solar, Flash Brothers, Michael C, T.O.M.
- Beatport nasadil “Bottle Up” do sekce Staff Picks a také byl umístěn do "On The Rise" PROGNO chart, kde progno je hudební styl kombinující progressive a techno
- Release obsahuje remix od Jeana Luca, který byl vybrán do tracklistu kompilace pro polský Sunrise Festival, kterou namíchali Judge Jules a Marcel Woods

Buy on Beatport: http://s.beatport.com/I5UzpO

Buy on iTunes: http://bit.ly/IsJnaw



Michael Burian & Jean Luc feat. Ivan M. & JK - Beautiful Love (Bon Finix Remix) [Bohemian Recordings]

Beautiful Love je čerstvá spolupráce Michaela Buriana a Jeana Luca, která vyšla na Bohemian Recordings. Spojení vokálů JK a saxofonu Ivana M. dodávají tracku ten správný letní feeling. O nadupaný klubový remix se postaral Bon Finix.

Koupit na Beatport - http://s.beatport.com/JWdRhh

Koupit na iTunes - http://bit.ly/Kb5zjk

 

Dean Anthony & Aleksandar Galoski - Monsta Muncha (Lores & Bon Finix Remix) [Captivate /Fektive]

Dean Anthony je známý díky svým releasům na prestižních labelech jako Flashover Recordings Ferryho Corstena nebo In Charge Marca V. Na tomto díle spolupracoval s makedonským producentem Aleksandarem Galoskim pro holandský label Captivate. Lores & Bon Finix vložili na Monsta Muncha jejich main room sound a výsledek určitě potěší všechny příznivce festivalového house stylu! Tento remix si již našel podporu od DJs jako Wippenberg nebo Ernesto vs. Bastian.

Koupit na Beatport - http://s.beatport.com/InZwYF

Koupit na iTunes - http://bit.ly/IO6OVE

 
 
 
 

ČLÁNKY AUTORA

 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016