REPORT

 

Most Wanted

V neděli velikonoční se opět potvrdilo, že dobrá party není tak o prostoru, ale zejména o promotérovi. Nechodím do L-ka na každou akci, ale naposledy jsem se zde takhle dobře bavil v dubnu loňského roku - také na party jménem Most Wanted.

 
V neděli velikonoční se opět potvrdilo, že dobrá party není tak o prostoru, ale zejména o promotérovi. Nechodím do L-ka na každou akci, ale naposledy jsem se zde takhle dobře bavil v dubnu loňského roku - také na party jménem Most Wanted. Letos dorazil opět po roce v Čechách velmi oblíbený zástupce berlínského labelu MFS, Marco Zaffarano.

Do klubu jsme vstoupili něco po třiadvacáté, kde nás přivítalo již několik stovek pařících (a tradičně se pařících) dancerů. Velký sál právě ovládal v Pardubicích po dlouhé prodlevě vystoupivší Michael Burian. Předvedl se jako za starých dobrých časů - more hard-trancy than progressive. Po něm nastoupil cca v 1 hodinu headliner Marco Zaffarano. A že bylo nejen k tanci, ale také poslechu! Bylo to "jednoduše" řečeno takové electro-experimental-hardhouse-techno. :) Jelikož jsem "občas" zabrousil k baru na malou stage, neunikla mě atmosféra a kvalitní hraní DJs Funa a Micronauta.

Po Marcovi se gramců a mixu ujmul usměvavý DJ Orbith. Zdálo se mi, že jeho ruce byly během setu více ve vzduchu než na gramcích či mixáku, prostě si to se všemi užíval. Hands up in the air. No, byla to standartní Orbithova elektrárna. Už jsem byl téměř na odchodu, když mě zastavili profláklé samply Out of Experience od Prodigy. Rozhodl jsem se tedy ještě počkat, co zamixuje do téhle klubové klasiky a vydržel téměř tři čtvrtě hodiny. Mimochodem, Orbith do toho (pěkně) zamixoval pěkně svižný track...

Takový zvuk, světla a atmosféru jsem v L-ku dlouho dlouho nezažil. Jo, jo, Velikonoce v rodném městě byly jak se patří!
 
 
 
 

FOTOREPORTY

 
 
 

ČLÁNKY AUTORA

 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016