REPORT

 

Sambucca

V sobotu 3. května se v Radosti FX odehrála 2stepová party s názvem Sambucca. Hlavním lákadlem nejen pro 2stepové labužníky byl oficiální DJ Artful Dodger - Ryan B.

 
V sobotu 3. května se v Radosti FX odehrála 2stepová party s názvem Sambucca. Hlavním lákadlem nejen pro 2stepové labužníky byl oficiální DJ Artful Dodger - Ryan B. Kdo si ho již loni nenechal ujít věděl, že to bude vydařená akce i přes malý počet návštěvníků, který 2stepové akce v Čechách vždy doprovází. A skutečně. Co se týče návštěvnosti party "nezklamala". Jestli návštěvníků bylo kolem osmdesáti, tak určitě nepřeháním.

I přes tento neblahý fakt se ale party vydařila. Určitě k tomu velkou mírou přispěl i doprovod Ryana - MC Jookie Mundo z East Connection. Jookie si zaslouží skutečnou pochvalu, protože to, co na pódiu s Ryanem předváděli, uchvacovalo nejen něžnější pohlaví. Představovali dokonalou hudební souhru se vzájemným respektováním, které často u jiných dvojic chybí. Ryan dával dostatečně velký prostor pro Jookieho a ten naoplátku nevstupoval do 2stepových hitů jako je např. "Crazy Love". Během večera jsme slyšeli oblíbené songy jako "Re-rewind" či "Please Don't Turn Me On" a spousty jiných, včetně "Woman Trouble". Úsměvně mohla působit situace, kdy Jookie zpíval vokály Craiga Davida, kterému se se svou bílou čepičkou a čokoládovou pletí podobal. :) Samozřejmě nemůžu zapomenout na Bélu En, který k 2stepu u nás neodmyslitelně patří. Sám Sambuccu zahajoval a během noci se s Ryanem zhruba po hodinových vystoupeních střídal.

Kdo dorazil, určitě nelitoval a výborně se bavil (včetně účínkujících). Ostatně taneční parket usmívajících lidí toho byl důkazem. Teď už jen zbývá organizátorům Sambuccy popřát více návštěvníků, které si Sambucca a vůbec 2step určitě zaslouží.
 
 
 
 

FOTOREPORTY

 
 
 

ČLÁNKY AUTORA

 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016