CLANEK

 

MC Eqip vydal nové CD "Ze stínu"

Šumavský MC a beatmaker v jedné osobě, Eqip, pocházející z Klatov, vydal nové rapové CD s názvem "Ze stínu". Na scéně se tak objevuje nové, velmi kvalitní rapové album, přinášející nápadité texty, zajímavé beaty, a vhání tak do světa rapu nový svěží vítr.

 

Eqip není na rapové scéně žádným nováčkem, hudbě se naplno věnuje již od roku 2006, kdy působil v sušické kapele Non Limit, se kterou vydával singly a pořádal hudební akce. Na jaře roku 2014 vydal singl s názvem "Volnost", ke kterému složil hudbu sušický DJ Rake. K singlu "Volnost", který najdete také na novém CD, vznikl i oficiální videoklip.




Nedávno mu vyšlo sólové CD s názvem "Ze stínu". Na albu najdeme 14 skladeb, přičemž o texty se postaral sám Eqip, na "featuringu" se objevují BtNJ, Pablo Diablo, Erobeo a sbor V. Steinerové. O beaty se postarali holandský Cokez, Eqip, Rake, AL-ESH a DoZiKuR. Album přináší opravdu super atmosféru, kvalitní beaty, velmi povedené texty a hru se slovy. Každý fanoušek rapu a hip hopu by tedy měl nastražit uši a tuhle desku si rozhodně poslechnout - světlo světa totiž spatřilo opravdu kvalitní album, vhánějící do světa rapu svěží vítr, který dle mého názoru scéna potřebuje jako sůl. 

Celé album je k poslechu na portálu SoundCloud, na kterém naleznete i Eqipovu starší tvorbu.



Desku "Ze stínu" si můžete zakoupit na Eqipových internetových stránkách.

Sledujte také:

https://www.facebook.com/mcEQIP/?fref=ts
http://www.westpointmusic.cz/
https://soundcloud.com/eqip
http://eqip-sound.net/


stanjah

 
 
 
 

ČLÁNKY AUTORA

 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016