CLANEK

 

Free Tunes 03

Další týden je za námi a to znamená, že přišel čas na další "free tunes". Opět jsem pro vás vybral několik zajímavých pecek dostupných zdarma ke stažení. Nyní to budou hlavně starší kousky, které by vám rozhodně neměly uniknout.

 

Jako první si nedáme "free track", ale rovnou celé free "Sunset EP" z roku 2013. Postaral se o něj sušický DoZiKuR, který nyní žije v Mexiku. Na EPčku najdete dva vyletněné tracky, nesoucí se na vlně house music. Pohodová letní atmoška je v tomto případě samozřejmostí.



Dále tu máme "freečko" od pražské partičky Depth Code. Rok stará skladba se jmenuje "Deamons", a přenese nás do temných, deepových vod, proudících v tempu 170 BPM. Čekejte temnou atmosféru, pěkný zlámaný beat a hutnou basovou linku s nasamplovaným vokálem.



NC-17 & Nusense před rokem nabídli zdarma ke stažení skladbu "Carnivorous". Zde se dočkáme svižného drum´n´bassu, přičemž se producenti inspirovali také "oldschool jungle vajby".



A na závěr je tady DJ Dan a jeho remix skladby "Hey You" od Slynka. Jedná se o klasickou párty věc, šlapající v rytmu funky house music, takže jestli hledáte něco veselého a tanečního, je tohle "freečko" přesně to pravé.



Všechny skladby najdete volně ke stažení přímo na portálu SoundCloud, stačí rozkliknout odkaz a zvolit možnost "download".

stanjah

 
 
 
 

ČLÁNKY AUTORA

 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016