REPORT

 

Oficiální vyjádření pořadatelů

Sedmý ročník festivalu Nescafé Cosmic Trip je za námi a rádi bychom Vám tedy nabídli sumarizaci dojmů a dat z této vlajkové lodi naší agentury.

 
Sedmý ročník festivalu Nescafé Cosmic Trip je za námi a rádi bychom Vám tedy nabídli sumarizaci dojmů a dat z této vlajkové lodi naší agentury.

Poděkování:

Poděkování patří všem interpretům a hlavně návštěvníkům za skvělou atmosféru, všem dodavatelským firmám za funkční spolupráci, ochrance a zdravotníkům za bezpečí nás všech. Dohromady jste připravili nezapomenutelný zážitek.

Interpreti:

Ze všech avizovaných interpretů nedorazili 2, v pátek DJ Lee a v sobotu duo Darren White a Jason Maldini aka Bad Company. Oba ze stejných důvodů víkendové stávky letecké společnosti British Airways. V současnosti s agenty obou jmen komunikujeme, a jejich vystoupení v ČR zajistíme v nejbližším náhradním termínu, kterým by mohlo být prosincové Cosmic City v Praze. Všem nedostatečně informovaným návštěvníkům se omlouváme, o přeložení letů jsme jednali v obou případech až do poslední chvíle. Naopak nezapomenutelné sety předvedli např. James Ruskin, TeeBee, D.Kay, The Advent nebo provizorně sestavené duo DJ Koogi feat. MC LinDee.

Návštěvnost:
Letošní ročník měl historicky rekordní návštěvnost, během obou dnů se na festival včetně hostů a zástupců médií dostavilo téměř 13.000 návštěvníků. (pátek cca 5.900, sobota 6.700)
 
 
 
 

FOTOREPORTY

 
Pav
 
 

ČLÁNKY AUTORA

 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016