REPORT

 

Report z akce I Love Techno Boat od čéši

To se vám takhle v pátek večer přihodí nemilá nehoda a zaspíte báječný mejdan v Roxy, na který jste se tolik těšili a probudíte se do nádherného sobotního dne s výčitkami svědomí, že jste nikde netančili. Stalo se vám to už také někdy? Nezbývá tedy nic jiného, než že zkusíte na poslední chvíli díky skvělým přátelům sehnat vstup na techno loď, která v sobotní odpoledne zvedala kotvy lehce po čtvrté hodině odpolední z Rašínova nábřeží v Praze.

 

Lodní doprava v Praze je již v plném proudu a tyto denní hudební plavby se již dávno staly koloritem pražského clubbingu. Spousta lidí je už zažila před lety a stále si na ně clubbeři rádi cestu najdou, jelikož přináší svěží vánek do akcí konaných na zaběhlých místech pražských luhů a hájů. Mejdany na lodi mají také jednu nespornou výhodu pro DJs. I když nehrajete podle hudebního gusta plavících se, lidi vám jen tak nikam neutečou, jelikož skákat přes palubu není dovoleno. :)

I Love Techno Boat 2019

To se tu však naštěstí nekonalo, od začátku plavby bylo jasné, že spousta DJs na dvou pódiich dá zakusit rozličnou odnož hudebních žánrů každému, kdo se nalodil. I když se proslýchalo, že se několika lidem nepoštěstilo stihnout vyplutí, což je k jejich smůle nemilé. Námořníci si tak mohli vybrat mezi horní techno palubou a klidnější house stage uvnitř parníku Tyrš. DJs se tu střídali v krátkých časových intervalech, které jim sice nadaly prostor pro nějaký extrémní vývoj setu, ale zase se postarali o rychlé mixy a nekončící zábavu pro nás i pro ně, jelikož se snažili vybrat ty nejnápaditější tracky a ukázat se v co nejlepším světle.

I Love Techno Boat 2019

Musím vychválit především DJane Jaqullin, svého oblíbeného Orbitha, tvrdého Golpeho, kluky TGT a Miquela z podpalubí, a vlastně všechny, kteří se postarali o skvělou atmosféru a úžasnou plavbu až do samého konce. Závěr byl dokonán silným, opakovaným troubením parníku Tyrš přesně ve 22:00 a všem v okolí nábřeží tak dal dost hlasitě najevo, že techno boat doplul bezpečně do svého kotviště.

I Love Techno Boat 2019

Musím také poukázat na jeden fakt... Pokud maličko sprchne, vlastně to vůbec nevadí, loď je z větší části vždy krytá, jen to schodiště může být občas velmi nebezpečné a spoustě lidem dělat potíže při výstupu a hlavně sestupu dolů. Dávejte tedy vždy pozor na pohyb na palubě lodi. Já si plavbu tentokrát užil skvěle a velmi oceňuji umístění stage jinak, než jsem tomu byl v minulosti svědkem.

I Love Techno Boat 2019

DJs opustili prosklenou mini buňku a hrálo se na velkém prostoru hlavní paluby, kde bylo dýchatelno a houpající se podlaha dodávala všemu takový ten mořský šmrnc. Děkuji všem za příjemné sobotní povyražení a těším se, až opět někde na lodi společně popoplujem.

čéša

foto: blaster

 
 
 
 

FOTOREPORTY

 
 
 

ČLÁNKY AUTORA

 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016