CLANEK

 

Wilkinson se představil v rámci Storm Arcane Project

Pražský Storm Club přináší ve spolupráci s festivalem Let It Roll nový koncept večírků taneční hudby - Storm Arcane Project (SAP). Na těchto eventech vystupují světoznámí drum and bassoví producenti ve specifických lokacích po celé Praze.

 

Dokážete si představit událost, na které hraje Wilkinson v autoservisu? Světoznámý producent, který má miliony poslechů na streamovacích službách a vystupuje na festivalech pro desetitisíce lidí? Tak přesně tohle přináší do Prahy nový počin od Storm Club Prague. První z těchto večerů se odehrál 16. listopadu a ano, opravdu na něm vystoupil sám Wilkinson a to v prostorách autoservisu Carbox v Praze Na Harfě. Kapacita večírku byla omezena na 50 lidí a návštěvníci byli vybráni náhodně - nešlo si tedy vstupenku jakkoliv koupit nebo si ji jinak zajistit.

Wilkinson

Z pilotního dílu SAP vznikl videozáznam, můžete si tedy nyní Wilkinsonův set vychutnat na YouTube kanálu Storm Clubu. Stejně tak se můžete do atmosféry vžít prostřednictvím skvělého fotoreportu od Bushman Media.

 


Další eventy pod hlavičkou SAP budou samozřejmě v blízké budoucnosti následovat. Kdo na nich vystoupí a kde budou, to zatím nemůžeme prozradit, můžeme maximálně doporučit, abyste pro více informací sledovali facebook
Storm Club Prague.

 
 
 
 

ČLÁNKY AUTORA

 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016