REPORT

 

Connect 2 Mácháč 2003

Na sobotu 30.8.2003 pro vás server Techno.cz připravil lahůdku v podání dlouho očekávaného pokračování série klubových nocí Connect

 
Na sobotu 30.8.2003 pro vás server Techno.cz připravil lahůdku v podání dlouho očekávaného pokračování série klubových nocí Connect. Tentokráte pod názvem Connect 2 Mácháč 2003 (den předtím se konala na pláži Klůček obnovená party Mácháč, tentokrát houseová a dopohody). Akce byla oficiální support party Mácháče, ale jinak si s sebou nesla své vlastní a silně specifické aroma, které bylo cítit hned po vstupu do prostoru. Party se odehrávala na místě, kde by ji opravdu žádný z vyznavačů techna nečekal - v prostoru známého kempu Bílý Kámen v Doxech, přesněji v klubu Kamikadze, který sousedí s vyhlášenou diskotékou. Podnázev sodoma gomora zde tedy seděl velmi přesně. Diskotékově vyhlížející publikum, zvědavé, co se to vlastně vedle jejich oblíbeného hříšného stánku děje, bylo vidět úplně všude a pořád.

Na tuto akci jsem se velmi těšil a upřímně jsem si ji i velmi užil. Asi 20 minut po příjezdu už jsem byl dostatečně opilý, abych si mohl vychutnávat vlnící se holky a poloholky na parketu. I tak si toho ale pamatuji dostatek, abych mohl zcela "objektivně" :) posoudit výkon DJs a prostředí samotné. Stálo to za to - víc netřeba dodávat.

Prostor klubíku byl vybaven aparátem valné kvality a nevalného zvuku. Ovšem to pouze ze začátku a hlavně proto, že Kaisersoze právě otáčel desky dost staré na to, aby pamatovaly mojí babičku. Použitím kvalitnějšího materiálu se zvuk zlepšil (na velmi kvalitní úroveň) a Kaisersoze nám dával najevo, že i na techno akci se dá hrát kvalitní a poslechová hudba. Roštěnky se vlnily, kluci balili kluky a pohodová hudba plnila parket nohama. Klobouk dolů, pane Kaisersoze, set byl barevný, kvalitní a hlavně zajímavý snad pro každého.

Druhý v řadě, mistr valivého techna, pan Skipworker, trochu přitvrdil a dodal akci punc techno kalby. I on hrál dost a dost kvalitně a zajímavě a hudba se zdála jako z jiného století.

Hodiny silně pokročily a za pult se postavil první zástupce Techno.cz - DJ Matrix. Hrál přesně tak, jak se slušelo na hodinu i nastartovaný styl. Kvalitní a precizní muzika, doplňovaná tvrdým a dynamickým technem. Jeho setík jsem si vychutnával nejen proto, že jsem se na něj těšil vůbec nejvíce, ale i pro to, že výběr desek a hudby byl opravdu výborný. Lidé na parketu to též velmi oceňovali a jejich křepčení a výdrž neznala konce.

Při nástupu pana Monotypa se stala jediná a smutná událost celé noci. Zkolaboval mladík a musela ho odvézt přivolaná rychlá záchranná pomoc (epileptický záchvat pozn. Mellow). Monotype měl tedy hned začátek setu velmi ztížen. Musel hrát potichu a pomaleji a to se samozřejmě podepsalo i na nastartování setu samotného, o celkové atmosféře nemluvě...

Akce se velmi povedla. Lidé se bavili, pařili, smáli se a bylo jim už na první pohled velmi dobře. Techno.cz dokázalo najít skvělou příležitost na vytvoření akce přesně takové, jaká se na konec tohoto velmi povedeného léta očekávala. Kdo nepřijel, přišel o hodně a už to rozhodně nikdy nedožene. Jeho smůla.



Zbývá ještě zhodnotit Deepdanceův ranní set: všichni jsme se shodli, že se se mu opravdu povedl - tvrdé, rychlé techno, spousta energie, přesné mixy. Zábava a výdrž až do rána. :)


 
 
 
 

FOTOREPORTY

 
 
 

ČLÁNKY AUTORA

 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016