CLANEK

 

Festival Mácháč spustil prodej vánočních vstupenek

I když dnešní doba kultuře moc nepřeje a většina zpráv, které festivaly vydávají, nejsou nikterak veselé, tak festival Mácháč má i přesto pro své fanoušky pozitivní zprávy hned dvě! Ta první je, že všichni dříve oznámení umělci, včetně headlinerů Afrojacka a Paula Kalkbrennera, se podařilo přesunout na nový termín 20. a 21. srpna 2021.

 

"Jsme moc rádi, že vyšel přesun všech umělců na další rok a z tohoto hlediska nejsou žádné komplikace, které by mohly bránit oslavě 20. výročí festivalu. I co se týče účasti návštěvníků na větších akcí je tu velký posun oproti loňsku, kdy byla pravidla velmi chaotická. Věříme, že s jarem nastane konečně obrat k lepšímu a festivalová sezona bude mít opět zelenou," říká za pořadatelský tým Petr Tajčman.

Machac

Druhá skvělá zpráva je v podobě vánočních vstupenek, které lze zakoupit od 1. prosince. Tyto vstupenky zahrnují oproti těm běžným "cashless kredit" ve výši 300,- Kč, který lze využít k útratě na barech v areálu festivalu. Těchto vstupenek je omezené množství a jejich prodej bude ukončen vyprodáním, nebo 31.12. 2020.

Předprodej probíhá exkluzivně prostřednictvím sítě www.goout.net. Všechny dříve zakoupené vstupenky na původní datum konání zůstávají beze změny v platnosti na nový termín.

 
 
 
 

ČLÁNKY AUTORA

 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016