CLANEK

 

Charitativní sbírka Tribute To Thomas pokračuje dál

Unikátní charitativní live stream na podporu boje s rakovinou vybral 2.150,- EUR. Tím ale tato sbírka nekončí! Přispět můžete i nadále až do 18. června.

 

Více než 35hodinový live stream přitáhl fanoušky na Twitch, kde oslavili život a odkaz Thomase Coastlinea. Svými sety přispěli Jorn van Deynhoven, Alessandra Roncone, Rodg, Orjan Nilsen, ReOrder, Super8 & Tab, Ruben De Ronde a další. Přátelé a fanoušci se pak podělili o své dojemné vzpomínky na Thomase.

United Music děkuje všem, kteří věnovali svůj čas a energii do charitativního live streamu TRIBUTE TO THOMAS a umožnili tak během uplynulého víkendu vysbírat 2.150,- EUR. Výtěžek z přímých plateb přes PayPal, do Fio Banky, z předobjednaných triček "Trancer Against Cancer" a bitů na Twitchi, bude směrovat do onkologických center v České republice. Děkujeme!

Přispívat můžete i nadále! Stále je možnost se stát hrdým nositelem limitované edice trička "TrancerAgainst Cancer", které lze objednat až do 18. června zde.

T Shirt

Do boje proti rakovině se můžete zapojit i přímým darem přes PayPal nebo na transparentní účet vedený ve FioBance 2901949271/2010 IBAN: CZ3320100000002901949271 BIC/SWIFT: FIOBCZPPXXX

QR

Záznamy setů budou zveřejněny v blízké době na YouTube. Jako první si připomeňte ty od norského producenta Orjana Nilsena a australské DJane Pinkque.

UNITED MUSIC

 
 
 
 

ČLÁNKY AUTORA

 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016