CLANEK

 

Tomas TMX spustil nový nezávislý label Beatshare

"Rabbit Hole" Tomase TMX je prvním releasem nové značky Beatshare. Label chce dát příležitost nadějným producentům zejména ze střední a východní Evropy. Track je melodickým nostalgickým minimal technem, v němž se odráží kořeny Tomase TMX v temných sférách žánrů Techno a Tech-house s melodickými motivy. Track najdete v eshopu (s komponenty pro další produkční užití) nebo zde.

 

Beatshare je labelem, který muziku distribuuje do více než 150 platforem a eshopů včetně legendárních Beatport, Juno Download ale také Spotify, iTunes, AppleMusic, Deeezer, Nepster, Shazam, či Amazon Music.


Zaměřuje se na vyhledávání nových talentů, zejména ze střední a východní Evropy. Pod značkou Originals prezentuje hlavně Melodic house, techno a progressive house. Pod sub značkou Goodies se těší na vydání jiných žánrů a pod označením Beatshare S nabízí distribuci tracků libovolným nezávislým umělcům.

Chcete spolupracovat? Vaše demo uploadujte na portál SoundCloud jako "private track". V nastaveních povolte přímé stahování a link pošlete na contact@beatshare.cz. V odpovědi vám dá label Beatshare co nejrychleji vědět, zda by na vydání tracku spolupracoval.

 
 
 
 

ČLÁNKY AUTORA

 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016