REPORT

 

Oficiální vyjádření pořadatelů k páteční akci s Paul van Dykem v pražské T-Mobile Aréně

Páteční akce s Paul van Dykem v pražské T-Mobile Aréně, kterou společně připravili agentury JPA a iMedia, proběhla bez závažnějších problémů.

 

Paul van DykPáteční akce s Paul van Dykem v pražské T-Mobile Aréně, kterou společně připravili agentury JPA a iMedia, proběhla bez závažnějších problémů.

Po organizační stránce jsme více než spokojeni, agentura JPA  předvedla profesionální produkční práci včetně speciálních světelných efektů, laser show a ohňostroje. Díky vhodnému výběru místa konání se zamezilo problémům se šatnami, tlačenicím u vchodu a zajištění dostatečného počtu barů a sociálních zařízení pro takový počet lidí, aby nevznikali zbytečně dlouhé fronty a nedocházelo k dehydrataci návštěvníků.
 
Za celou noc nemusel být nikdo hospitalizován a nedošlo k žádným incidentům, aby musela zasáhnout přítomná policie a záchranná služba.

Atmosféra v T-Mobile AréněCelkový počet návštěvníků se podle neoficiálních čísel přiblížil k deseti tisícům. Paul van Dyk se po svém vystoupení vyjádřil, že by chtěl poděkovat všem za vynikající atmosféru a  rád by se objevil příští rok na některém z tuzemských letních festivalů.  Děkovný dopis také přišel od jeho managementu, kteří navíc pochválili perfektně zvládnutou organizaci.

Děkujeme všem za neopakovatelnou atmosféru, za poklidný průběh celé akce a za důkaz toho, že to co se snažíme pro vás tvořit vás baví…

Doufáme, že vás opět potkáme na našich dalších akcích s úsměvem na tváři.

Děkujeme také všem níže uvedeným partnerům, kteří pomohli připravit jednu z nejlepších párty v tomto roce:

Smirnoff
Philips Be DJ
Red Bull
Kenvelo
Global Connection
Evropa 2
UDG bags
Ticketpro

JPA
XMAG
Techno.cz

Musicserver.cz
Rave.cz
Clubber.cz
BE
Rave.sk
Vinyl.cz
Fanonline.cz
Ultramix
Hype
Radio1
Budu.cz

www.paulvandyk.cz
www.xmag.cz

 
 
 
 

FOTOREPORTY

 
Dan
 
 

ČLÁNKY AUTORA

 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016