REPORT

 

Vyjádření pořadatelů ke Cosmic Tripu

Osmý ročník festivalu Cosmic Trip je za námi a rádi bychom Vám tedy nabídli sumarizaci dojmů a dat z této akce.

 

Osmý ročník festivalu Cosmic Trip je za námi a rádi bychom Vám tedy nabídli sumarizaci dojmů a dat z této akce.

Během víkendu teplický kemp Pudlák navštívilo okolo 10.000 návštěvníků z celé ČR a SRN. Klidný průběh potvrdili jak záchranáři, hasičský sbor tak i policejní a bezpečnostní složky. 

Sobotního dne využila řada návštěvníků festivalu k relaxaci u nedaleké vodní nádrže Barbora. Čistá voda, slunce, výhled na okolní zelené kopce doplnili pohodovou atmosféru jednoho z nejoblíbenějších domácích festivalů.
 
Poděkování:
Poděkování patří všem interpretům a hlavně návštěvníkům za skvělou atmosféru, všem dodavatelským firmám za funkční spolupráci, ochrance a zdravotníkům za bezpečí nás všech. Poděkování patří i statutárnímu městu Teplice za jeho finanční i faktickou podporu při koordinaci dopravy a bezpečnosti návštěvníků.

Antipoděkování:
Regionálnímu štábu TV Nova, který si neodpustil senzacechtivou reportáž s fingovaným prodejem drog přímo členům štábu. Pokud k této „transakci“ skutečně došlo a nepozorný dealer si nevšiml kužele světla z kamery, pak k němu rozhodně nedošlo uvnitř areálu, jelikož TV štáb byl během své  návštěvy  festivalu stále v doprovodu pořadatelů.  Dočkáme se někdy podobných „zákulisních“ reportáží také z vystoupení rockových hvězd u nás?

Vlastní názor na skutečně objektivní reportáž z hudebního festivalu si můžete udělat sami zde: http://www.nova.cz/tvarchiv/?period=2004-07-17..2004-07-18&prog=TNOVINY

Další antipoděkování patří všem členům početného hnutí za špinavé životní prostředí, kteří nelenili a svůj odpad doslova rozprášili do okolí desítek kilometrů kolem silnic ze směru Teplice. Jejich výkon nutno „ocenit“, jelikož ač bylo jak na místě tak  i v kempu mimo areál dostatek odpadkových košů, ropáci nelenili a táhli svoje symboly PVC doby notný kus cesty sebou a razili tak svoje heslo „Nedej přírodě žádnou šanci“ …..   

Interpreti:
Všichni avizovaní interpreti dorazili a odehráli svá vystoupení v plánovaných časech. Jedinou výjimkou byl koncert projektu The Degenatron, který pro technické problémy přesunul své vystoupení z pátku na sobotu, kdy se o hrací čas podělil s Ibrahimem Alfou.  Mezi nezapomenutelné se určitě zařadí sety British Murder Boys, Pendulum, Ill Skillz či třeba Matrixe.

Ztráty a nálezy:
Hitem letošních ztrát a nálezů jsou bezesporu klíče od vozidel. Ty, ale i ostatní věci, doklady či batohy si můžete vyzvednout v oddělení ztrát a nálezů Magistrátu města Teplice (pí. Hulínková, tel. 417 510 172, email: hulinkova@teplice.cz

Za pořadatele:
NEXT LEVEL s.r.o. Aleš Burger, jednatel
iMEDIA s.r.o. Aleš Tůma, promotion manager

 
 
 
 

FOTOREPORTY

 
 
 

ČLÁNKY AUTORA

 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016