REPORT

 

Pártypříběh 8 - sex, drogy a techno

Už vás někdy napadlo sepsat vaše zážitky z party? Napsat co, kdy, kde, s kým, na čem, proč a za kolik?... Koho jste kde chtěli "zbouchnout"? Kdo chtěl vás a kdo ne? Co jste vnímali a na co mysleli? Něco podobného vám teď nabízíme. Náš anonymní čtenář sepsal celý svůj příběh během dvou dnů na Cosmic Tripu a poslal nám ho do redakce. Čtení je to skutečně zajímavé a zábavné. (Omluvte prosím sníženou kvalitu gramatiky)

 

A... už kurevsky dlouho jsem si neudělal čas, nesednul si a nenapsal něco. Musím to napravit a jelikož jsem ještě plnej emocí z dvou předchozích dnů, nebude to nic těžkého, trochu si vyleju hlavu a srdce a nakonec si to možná za nějakou dobu přečtu a zas mě  to potěší a všechno se mi to vrátí.

Dnes je neděle, osumnáctého a je tak mezi šestou a sedmou večer, a já se před několika málo hodinama probudil. Mám ztuhlou čelist, bolí mě z levý spodní strany kořen jazyka, nemůžu pomalu kousat protože mě bolej zuby a venku je navíc děsný teplo, a tak se musim furt nalejvat vodou. A teda vždycky jsem pil různě ochucený vody sycený kurva jak se to menuje, bublinkama.. oxidem uhličitým? Nevim, to je fuk a nechápal jsem jak můžou lidi pít obyčejnou pramenitou vodu, jak jim to může chutnat.. A teď ji taky piju, protože potřebuju hodně tekutin, a ta pomerančová bublinkovatá matonka je tak na poblití.
 
 Takže to vezmu pěkně popořadě a až se dostaneme na konec, tak pochopíte proč se necítim zrovna dvakrát dobře, teda nemám opici, nebolí mě hlava ani nic takovýho ale přesto.. Aaaa, no já vím že se furt zaplejtám ale už du fakt na to.

Byl pátek a já už netrpělivě odpočítával hodiny do večera, nejlépe do tmy, protože bylo šestnáctého července, a začínal Cosmic Trip. Celý den jsem se snažil obvolávat kamarády, aby se mnou někdo šel, protože jsem nechtěl být sám samotinký.Ale nikdo se neozýval a na zprávy taky neodpovídal, tak jsem se na to vysral a řekl si, že je to vlastně fuk. Kamarádi mají svoje plány a líbí se jim nějaká hudba která se třeba nemusí líbit mě, a běhat pořád všude s nima jen proto že jsou to kámoši, a nemoct si svobodně zaběhat a zařádit, to je na píču.

Ale neměl jsem sebou lautr nic, tedy žádnou trávu nebo něco, protože jsem toho už nechal a navíc někde shánět.., no fuj. Inu vstoupil jsem do zatím docela ztichlého areálu kempu Pudlák a celý si ho prošel abych měl trochu přehled. Byla to klasika, většina věcí stejně jako loni. Dvě hlavní stage, techno.cz a semtex culture, nescafe stan, durex chillout a pár menších stánků od časopisů, desek, kérky, ozdoby, no však to znáte.

Dal jsem si pár pivek abych zahnal tu divnou náladu co jsem měl, protože jsem zatím byl takovej neuvolněnej, ne zas nervózní, ale takovej nesvůj. Když jsem se dal do kupy, začala hrát hudba a pomalu padala tma, což bylo dobře. Techno stage byla klasicky ve vypuštěným bazénu a byla celá tak nějak robustnější. 

Hned od začátku se to tam zahustilo technařema v těch jejich srandovním oblečkách, kožíšky, barevný hlavy a ty jejich rychlí cukavý pohyby, kterejm říkaj tanec a kterej je nakládá, a tak to mají rádi. Nikoho z hvězd techno scény jsem neznal, a jak jsem několikrát za večer přišel a zaposlouchal se, vůbec o nic jsem nepřišel. To co se tam hrálo byly samý výtupovky, chvíli u toho pařit tak mě to sežere zevnitř a vyplivne znuděnýho na chodník kurva.

Zato Semtex se začínal dobře rozjíždět, hrály samý hvězdy jako Katcha, Koogi, IM Cyber a pak večer nám to přišli natřít Pendulum. No a já už byl v příjemný náladičce, ale říkal jsem si že by to chtělo dát si špeka. Jak už jsem řekl, normálně ani nenormálně nehulim a ani nebudu, ale na takovýhlé parádní akci, dvoudenní, se sqělou muzikou… no prostě jsem se chtěl dostat do výšek a užívat si jak jen to půjde.

Obcházel jsem stoly a hledal nějakého známého, ale nikde nikdo, ale viděl jsem jak se u jednoho stolu balí špek, tak jsem pozdravil a přisedl si. Ptal jsem se po koupi, ale jelikož jsem sebou neměl ani zapík natož pak něco na ubalení, bylo to blbý. On vytáh nějaký skanky za pětikilko, ale já zdvořile odmítnul. Navrh jsem jestli si s nima můžu pohulit, že se jim za to odplatim, rozuměj měl jsem na mysli finanční odškodnění, protože nemám rád lidi co choděj a s každym hulej, protože jsou to socky a zmrdi, a já nejsem ani jedno.

Trochu jsme si pokecali o muzice, a tom jak to jde a tak, prostě standardní plky. Naložil jsem si plíce kouřem a protože u stolu bylo hodně lidí, věděl jsem že znova dokola už nepojede a proto jsem si naplnil plíce kouřem jak jen to šlo, a držel to v sobě dokud jsem to vydržel. Joint byl príma a já si začal pohopkávat na muziku a bylo to fajn. Pak mě někdo chytil za rameno, a když jsem se otočil poznal jsem v něm našeho civilkáře ze školy, který se živý prodejem drog.

Na ruce měl VIP pásku, takže měl asi i známý. Ptal se jestli nechci nějaký koule. Radostí ve mně něco poskočilo, protože to byl přesně můj plán na tuhle akci, bejt na tripu nebo na extošce. Tak sem souhlasně kejvnul a šli jsme si sednout ke stolu, a já měl ještě v ruce pivo. Vytáhl tabletku, položil mi jí na stůl a já mu na oplátku vtiskl do ruky dvojstovku. Chtěl jsem si ještě pokecat ale on musel asi hodně pracovat aby se uživil a tak šel hledat další koupěchtivce.

Nevím, jestli je to pravda, ale od lidí s kterejma jsem mluvil, tady byla jenom extáze, tripy nebyly, to je stejný jako s hulením, za posledních pár měsíců se nedá sehnat nic jinýho než skank, obyčejná ganja prostě není. A tak jsem byl rád. Seděl sem tam sám u stolu, v jedný ruce kelímek piva a v druhý tabletku, aby se mi nedej bože třeba někam nezakutálela.

Uvědomil jsem si, že na E se nemá pít ani brát nic jinýho, což jsem tedy porušil, ale když jsem měl půlku loni, byl jsem fakt zvesela naladěnej, a chlastal jsem jak divej a nic se mi nestalo. Ale přesto jsem to nechtěl pokoušel, a tak sem dopil pivo a koukal kolem sebe a poslouchal muziku. Že jsem vůl, jsem si uvědomil až když sem si dal pilulku do pusy a chtěl jí spolknout. Byla  velice hořká, a já jí nemohl za živýho boha spolknout. Šáhnul jsem po pivu ale zrovna jsem ho dopil. Sakra.

Ta kapka co tam zbyla se naštěstí ukázala dostačujícím podnětem pro můj krk aby polknul, a na hnusnou chuť jsem si dal žvejku. Pak nebo předtím, nebo snad i při tom se stalo ještě hodně nepodstatných věcí, který si přesně nepamatuju. Nechal jsem si od nějaký sympatický červenovlasý dredařky udělat henou kéru na krk, a koupil jsem si náhrdelník s ostnama. Teda ne takovej ten sado-maso, tenhle je poskládanej z různejch kovovejch válečků a kuliček, a má asi centimetrový ostny. Taky jsem předtím vypil nějakej povzbuzující nápojíček Energy Up!, jehož prodejce mi říkal jak pěkně mě to osvěží a nakopne, koutky pěkně směrem nahoru a tak. Samosebou to byly kecy a nestalo se nic.

 Nějakou dobu jsem se motal po kosmáči a potkával známý. Nebylo jich moc, ale někdo přece, a to mi stačilo.V průběhu večera mi přišlo, že mluvit s cizími je jednoduší a lepší než se bavit se spolužáky. S nimi to bylo pokaždý jenom „tak co, jak se máš“.To byl opruz a tak jsem je pokaždý pozdravil, trochu něco málo slov jsme si vyměnili a já šel dál. Přemejšlel jsem jestli se cítím nějak jinak ale všechno bylo v normálu. Ta koule asi nefunguje, kurva.

Semtex stage se parádně rozjela a já slyšel rychlý melodický dramík, kterej prostě miluju. Techno mi nic neříká, na regéčko si to taky nedám a trance je pro ujeťáky. Já můžu jungly, dramy. Teď může bejt tak něco okolo půlnoci, plus mínus nějaká ta hoďka. Koogi nebo Cyber to rozjíždějí ve velkým stylu, a dav je hustě nacpanej na zábradlí, který jim zabraňuje paření přímo pod stageí nebo na ní. I když viděl jsem nějakýho magora, vypadal docela staře, jak si tam srandovně tancoval, a byl docela hodně. Nevim jestli chlastem nebo drogama, ale byl rozkašenej.

Když jsem šel na záchod tak se ho zahlíd jak si to dával na pódiu, a vůbec mu nepřišlo, že dělá něco nepatřičnýho. Někdo se odtamtud stáhnul a nakopal nejspíš do prdele, ale to já jsem už nevyděl, protože jsem se prodíral vlnícím se davem doprostřed k zábradlí, abych měl pěkněj výhled na DJe a taky trochu místa. Hudba byla skvělá a já pařil. Skákal jsem a kalil, jak sem jenom mohl, a pařili všichni, protože todle byl nátěr.

Všichni si to dávali a na každým bylo vidět jak ho to těší. Předtím jsem to nevěděl, ale extáze spouští štěstí. Zní to divně? Dokud se jen tak znuděně procházíte a bloumáte tak se nic nestane. Ale když se dostanete do svejch bot a jste někde a děláte něco co vás ohromně baví a těší, plesk. Najednou jsem byl najetej jako svině. Trochu gumovej, což mi pomáhalo se vlnit a měl jsem pozměněný vnímání. Nemůžu popsat jak, ale bylo to jiný.  Tohle byl nějakej holandskej model, prej čistý MDMA. Nevim jestli to byla pravda ale bylo do úžasný.

Užíval jsem si to a slastně vykřikoval že tohle snad ani není možný, takový stavy. Opravdu, když vezmu v úvahy všechno co jsem v sobě kdy měl, teda nebylo toho moc a už vubec žádný drogy jako fakt drogy (peří, šlehy, koks..), to je humáč, no, z toho co jsem kdy měl bylo todle dočista to nejskvělejší co jsem zažil. Tančil jsem do roztrhání, vůbec jsem nebyl unavenej ani jsem se nepotil, ale věděl jsem že musím pít tak jsem pil. Nějaký semtexy a tak, prostě nealko.

A pak jsem objevil další výbornou vlastnost éčka, o který jsem samozřejmě věděl, ale ještě jí nezažil. Komunikativnost. Opravdu obrovská a nespoutaná. Za normálních okolností jsem nesmělý a stydlivý, z holkama mi to nějak nejde, protože nevim co mám říkat, no na hovno. Ale teď to bylo naprosto něco jinýho.Věděl jsem že je to jiný. Byl jsem machr, polobůh a věděl sem že můžu mít každičkou. A nebyla to jenom moje bláznivá myšlenka, byla to pravda. 

Všechny dokola už byly taky docela solidně nakalený, a tak nebyl problém v tom, že bych to zkoušel na nějakou, který by se na mě koukala jak na vola, s těma mejma velkejma doširoka otevřenejma očima a panenkama pomalu přes celou duhovku. Vybral jsem si v davu jednu dívku, která byla sama, přeci jen nechtěl jsem dostat přes hubu. Nevím jak jsem jí oslovil nebo co jsem udělal, prostě jsme si povídali a já určitě plácal strašný nesmysly, ale ona to chápala a ještě přikládala.

Byla to moc pěkná kundička, pěkný tělo, sympatickej ksichtík a dlouhý vlasy s rasta copánkama sepnutejma do ohonu. Měla sluneční brýle se zrcadlovoýma sklama, což je dobrá věc, aspoň vaše okolí nevidí jak na tom jste. Hladil jsem jí ty její krásný vlasy a byli jsme přitom tak blízko u sebe. Byli jsme uprostřed kotle, na místě kde je intenzita hluku největší, takže jsme se dotýkali tvářema a mluvili si do ucha.

Měla tvářičku krásně hladkou a měkkou. V tý chvíli mi to přišlo normální, teď když si na ní vzpomenu tak šílim z toho jaká to byla kunda a co jsem mohl udělat a neudělal. Nevím jak dlouho to trvalo, nebo o čem jsme se bavili, protože ona byla taky docela solidně na káry. Když mluvila, celé se to slévalo jakoby do jednoho nekonečného slova, protože byla opilá a nemohla mluvit normálně, pak taky ten hluk že.. Ale chápal jsem naprosto jasně všechno co říkala a to bylo oukej. Pak nějak nevím co se dělo. Byli jsme u nějaké mužské postavy která měla hlavu opřenou o kolena a chráněnou rukama, a nejspíš spal, nebo přebral.

Nevim o co šlo nebo o co jsem se snažil, pokoušel jsem se ho vzbudit nebo zvednout nebo co, ale když se nad tím zamyslím, absolutně mi uniká proč. Pak to bylo horší, on se probudil nebo zmátořil, a ukázalo se, že je to nejspíš starej tý holky. No takže já musel o dům dál, on byl docela velkej a já mám svůj xicht moc rád na to, abych se nechal rozsekat od nějakýho zmrda.  Potom jsem jí za nějakou dobu viděl jak tancovala v kotli, a já si to nemohl odpustit, šel sem kolem ní a lehce jsem jí políbil na tvář. Nevim jestli si všimla toho že jsem to byl já, ale pro mě to mělo význam. Potřeboval jsem se s ní nějak rozloučit a to hezký si uložit do hlavy a nechat si to tam. Ta pusa byla moje tlačítko Save.

Šel jsem se vychcat  a objevil jsem menší nevýhodu. Nějak to prostě nešlo, nemohl jsem se vychcat, a navíc jsem měl ptáka jak hadrovou panenku, kdyby na to přišlo tak by se mi nepostavil ani za boha. Tak jsem se na ten hajzl vrátil o nějakou dobu později, když jsem mezitím něco vypil, a zkusil jsem se dívat na nebe a na stromy a tak, a ono to zabralo. Tak jsem se s úlevou vyprázdnil a šel si najít nějaký nový kamarádky. Nějaký dvě jsem schrastil a bavili jsme se a kalili. S tou první to bylo lepší, ale já byl zatím dost dobře naladěn, takže to bylo okej. 

Problém Pudláku byl ten, že netekla voda. Nějakej šetřivej trotl ji asi zavřel a  ona tekla jen slabým pramínkem. Napadlo mě, že kdybychom skočili na ošetřovnu, tak nám vodu určitě daj. Řekl jsem to jedný z mých nových kamarádek a ona na to, že jí to taky napadlo. Tak tam tak jdeme a já se chystal to šéfnout, ale ona povídá „nech to na mě“. Tak jo, fajn, za chvíli vylezla s flaškou od ledovýho čaje plnou vody. Pak to zas nějakou dobu nebylo důležitý protože se nic nedělo. Hudba byla na špičkový úrovni celou noc, tady jsem si nemohl stěžovat.

Holky jsem opustil a najednou mrd, úplně to ze mě spadlo a já byl dočista střízlivej. A kurva povídám si pro sebe. Kouknu do peněženky a tam vysmejčíno. Kam sem kruci dal všechny peníze? Měl jsem litr, a teď jsem se vůbec nemohl dopočítat. Všechno tady sice bylo drahý jako sviňa ale stejně. Tím můj večer co se týče paření teda skončil. Hovornost mi zůstala a já ještě poseděl a pokecal s nějakým typanem co vypadal na systémáka ale prej byl přes hipy hopy. Byl to dobrej kluk a tak jsme spolu nějakou dobu strávili a kecali a žrali žvejkačky.

Pak jsem vyzpovídal sekuriťáka a vysvětlil mu, že s tou vodou to teda takhle nepude. Nejspíš to nebylo mým zapříčiněním ale druhej den tekla. V kapse jsem měl ještě jeden Energy Up!, kterej sem si šetřil na poslední regeneraci a kterej mi zas nic nedal. Tak jsem žel do toho stanu odkud jsem to měl, a povídám tomu chlápkovy že jim to nešlape.“To není možný, podívej se jak vypadám já“ culil se na mě a nalil mi do toho ještě panáka. Vypil jsem ho ale neúčinkovalo to. Dostal jsem chuť na špek, jo a to sem zapoměl, celej Cosmic jsem hafo kouřil.

Vypálil jsem nehezky cigár, první den mi moc nechutnaly ale byl jsem rád, že mám něco v ruce a v hubě. Sobota byla ohledně kouření lepší, chutnalo mi a já si to užíval. Ale nechci začít kouřit, pozor pozor, to teda ani náhodou. Navíc teď když všichni přestali abych já začal? Nenechte se vysmát, teda děte se vysrat. No ale jak jsem říkal chtěl sem ten špek, cestou za ním jsem potkal kámoše, kterej na mě poznal že sem něco měl. Přiznal jsem svojí bejvalou zkoulovanost a on povídá že má v sobě dvě.

 Střihnul jsem si to okolo stolů kde sedělo bagáž lidí, přestože se už rozednívalo. Nějaký tři holky motaly brko a já se naklonil k tý na kraji a ptám se jestli nemají na prodej. „Já nevim, to není moje, ale kamrádky“ povídá ona. Byla to sympatická menší holka, druhá byla trochu tlustá v obličeji a vůbec nemluvila a ta co balila měla rozpláclej xicht a nelíbila se mi. Tak sem si sedl vede tý sympatický a kecali jsme. Ona byla fajn, měla tam na stole džus s vodkou, protože jak jsem se dozvěděl později, nehulila páč jí to hned pošle k zemi.

Nabídla mi a tak sem si lok toho džusu, ale splet sem se. Byla to vodka s džusem, bylo to dost silný a jenom tak na oranžovo obarvený. Nemyslel jsem to ani tak když sem si sedal, ale někde vzadu v hlavě asi jo, protože jsem věděl že když si sednu a zakecám se, tak mi toho špeka pošlou. Je mi to trochu blbý, protože to bylo jejich hulení a já jim to nijak neoplatil, ale co, tady jsme všichni na jedný lodi a máme se rádi, jednou dá někdo mě, někdy zas někomu já, a taky to tak bylo.

Pohulil jsem si a mimo jiný zjistil, že holky jsou od někud z okolí Prahy a sem jely jenom kvůli Cosmiku. To je jedině šlechtí, to teda jo. Měl jsem toho už dost a bylo světlo jako za dne, tak jsem to pro dnešek zabalil a šel jsem domů.

 Bylo to docela zlý, protože jsem moc málo spal, ale nešlo to. Zalehnul sem chvíli po pátý ráno a vzbudil se před devátou. Viděl jsem hvězdičky když sem se šel vyčůrat a pak sem na sebe v zrcadle zas koukal těma velkejma očima. Tak sem radši zas zalehnul aby mě nikdo neviděl, ale už jsem nemohl usnout. Pěkně dlouho jsem se válel a převaloval, pak jsem si zapnul telku a chvíli na ní civěl. Bylo pořád před devátou. Pak do pokoje vlítla mamka že nás vykradli.

Teda nebylo to tak hrozný, sebrali jí Ori a mě ze spodu šlohli starý rádio, teda zmizeli ještě nějaký starý boty, ale mě to nijak nerozladilo. Ona se pořád vyptávala  a koukala na mě jako kdybych to udělal já. Taky měla ňáký kecy na tu henovou kérku na krku. No ale benga se docela činili, protože je chytli a ten mámy Oriflame všechen našli. Jeden jim zdrh, ale stejně nevzali nic zásadního. Jak jsem přesně věděl, nebyl to nikdo z párty peoples, byl to nějakej zasranej špinavej cigoš. Rozkopat.

No tak jsem teda vstal a byl jsem docela v pohodě. Ale musim si postížnout, extáze je zkurvená v tom, co dělá s dolní čelistí. Pořád jí máte zkřečovanou, a když otevřete pusu tak se vám klepe. To je pěkná mrdka. Když normálně něco děláš nebo mluvíš tak ne viď, ale když jsem si třeba sednul a jenom sem pil tak sem to pozoroval, že nějak zlobí.

 Den doma jsem přežil, ale byl hodně dlouhej. K večeru jsem se těšil až vypadnu a pořádně si to zas užiju.  Bylo dusno a pořádně teplo, tak jsem si nevzal ani mikinu, šel jsem jenom v triku, a potom k ránu mi byla pěkná zima. Na Pudláku to bylo pořád takový nijaký. Techno už šlapalo, a hráli docela slušně, a tak jsem se prodral úplně dopředu a trochu sem si na to potancovával, ale nešlo to. Když jsem viděl ty techno smažky, jak se rychle cukaj a dělaj všechno děsně rychle nebo jak se vlněj, bylo mi z nich na nic.

Tady sem se nemohl uvolnit, špatná společnost. Tak jsem to radši vzdal. U stanu Durexu jsem potkal kámošku, teda ona to předtím zas tak kámoška  nebyla.. No já totiž ve škole psal a vydával školní časopis. U úvodníku byla moje fotka, tvářil sem se na ní schválně jako magor aby byla sranda, a ono to zabíralo. Lidi si na mě na chodbách ukazovali a mluvili se mnou o časáku, kurva byl jsem slavnej.

Pak jsem byl jednou v Comixu na kalbě a tam mě oslovila taková fajn prcinka. Říkala že mě zná z toho časopisu. Byla fajn, ale byla tam s nějakým zmrdem, takže jsem ani nepomejšlel na nějaký balení. Pak sem jí potkával ve škole a zdravili jsme se, ale to bylo všechno. Teď tady stála a byla kurva pěkná. Říkám předem, nic z toho ani tentokrát nebylo, ani jsem se s ní necucal. No ale pěkně sřízlivě sme si pokecali a já se ptal na koule a ona říkala, že ví o někom.

Když tak koukám co píšu tak jsem pořád jenom z někym vykecával. Ale o tom to asi je, mezilidský vztahy. Já měl v plánu, že budu celou noc s ní, protože byla za prvý hezká a já jí docela chtěl, a taky proto, že byla jedinej známej na jakýho jsem narazil. Šli jsme za nějakým technařským typem, ale byl docela v pohodě, takovej blonďák s ostrejma rysama. Ona si koupila jednu kouli a já dvě, protože jsem chtěl bejt tak hezky nabuzenej co nejdýl.

Byli to smajlíci a já si je uložil do krabičky od tik-taků, kterou jsem pak celou dobu žmoulal v ruce. Ale hudba byla oproti včerejšku hrozná. Na techno sem nemoh, a na Semtexu hráli docela slaboučce. Začínal dj Wich, kterej je pohoda, ale je to hopas, a hraje podle toho, což mi moc neimponovalo. Pak se k němu přidali Indy a LA4 a pěkně zarepovali. Jo bavil jsem se, znal jsem ty písničky a zpíval s nima, ale nebyl jsem moc odvázanej. Nejvíc mi v hlavě zůstalo „centrum 22 linka spoj“, dobrej song.

Ale pak se to kurvilo. Na podium naběh Palmskin, ale hrozně mě zklamal. Všichni jsme potřebovali ňáký nátěry, a on hrál trip-hop. To už jsem v sobě měl jednu tabletu, ale ten vůl mě vytáčel. Kdybych seděl doma a poslouchal to třeba při čtení ňáký knížky tak by to byla super hudba, ale v jednu ráno na pařbě nás všechny zazdil. Lidí bylo okolo málo, pařila jich jen hrstka a zbytek jen znuděně stál a poslouchal. DJ si lidu buď nevšímal nebo prostě chtěl odehrát to co měl připraveno.

Pěkně bez nějakejch kompromisů. Byl jsem sakra rád když vypadnul, a po něm nastoupila hvězda večera, aspoň pro mě, Dj Matrix. A ten věděl jak na nás. Hutná basová linka v rychlem tempu a melodický vsuvky. Krása. Všichni jsme tam lítali a byli rádi že se to konečně spravilo. Teda ještě před Matrixem jsem se byl podívat v Durexu, kde mě to poprvý nakoplo. Teda takle, já už v sobě měl ty pilule obě, tu druhou sem rozkousal, byl to humus. Ta první vůbec nenaběhla a já byl nasranej. Teď mi je jasný, že když jsem nebyl šťastnej tak jsem ani naběhnout nemohl.

Palmskin to posral a já to tahle odnes. V Durexu hrál Dysmartin a nádherně mě naložil. Najednou sem byl zase v extázi a pařil. Skákal sem a jel rukama. Tady nebyla žádná ochrana u gramců, takže jsem stál tak na metr o DJe, jenže on byl vejš, a mával jsem do rytmu pravicí a řval na něj že je nejlepší. Netvářil se moc přívětivě, ale hrál božsky. Za chvíli už u toho taky skákal. Pak sem teda byl na tom Matrixovi, ale potřeboval jsem doplnit tekutiny. Měl jsem flašku od vody kterou sem pořád doplňoval, a byl jsem už docela unavenej.

Ta extáze byla mnohem slabší než včera, nebo sem na ní prostě jinak zareagoval, co já vim. Tak jsem se opřel o plot a poslouchal jak hraje a chlastal sem vodu. Vypil jsem dvě flašky a chystal se na třetí, ale už se mi nechtělo pít. Lidi pořád kalili ale já už jsem nemohl. Bez tý mikiny mi byla kosa, tak jsem se vymočil a šel zas do durexu. Tam jsem se svalil a povídal si s lidma co se váleli kolem. Muzika furt šlapala.

Dal jsem si pár cíg, který mi fakt chutnaly, u jedný jsem trochu zaspal a spálil jsem si prsty, ale nic vážnýho. Vedle se válel bílej pejsek, co měl na obojku přivázanej balónek, a já si ho hladil. Pak někam zdrh a lidi okolo odešli. Chvíli jsem si čet nějaký letáky a poslouchal a pak si šel dát něco k pití. Opojení už úplně ustoupilo a tak jsem mohl normálně chlastat. Nakopal jsem do sebe tři vodky a semtex, postupem taky nějakej Smirnoff Ice a Frisko. Teda ne najednou, ale nechci to nějak detailně rozvádět.

Když jsem se potom vrátil do Durexu, moje místo bylo obsazený a lidi okolo jsem neznal. Pejsek se buď zdejch nebo ho někdo v křoví znásilňoval. A tak sem se rozhlížel kam bych sebou seknul. Víte, byly tady takový super sedátka, takovej jakoby velkej červenej míč, vyplněnej nějakou přesýpavou hmotou, takže se to zformovalo podle toho jak jste si sedli, a pokud jste se nevrtěli, tak to drželo tvar. Nevím jestli jsem to vysvětlil dost jasně, ale sedělo se v tom náramně pohodlně.

Na jedný týdle kravině ležela nějaká holka v zeleným tričku nebo mikče, ale nejdřív mě nějak neupoutala. Sed jsem si na zem kus od ní a poslouchal sem. To už Dysmartina střídnul Ghonzales, kterýho mám rád, ale teď mě nijak neuchvacoval. Všechen ten alkohol mě zahřál a bylo mi zase fajn, ale chtěl jsem se válet. Jak jsem seděl v tureckým sedu, tak jsem se natáh na záda, takže jsem měl hlavu asi v úrovni pasu tý holky co tam ležela. Ostýchavej sem pořád nebyl a chtěl jsem si hrát, tak jsem si položil hlavu na ten sedací polstář těsně vedle ní.

Zatím si mě nevšímala, nebo možná trochu, ale já to nemohl vidět bez toho abych se na ní otočil, a vleže to už vůbec nešlo. Pak jsem si všimnul že má na kotníku tetování. Bylo to něco jako nějakej meč, ten obrázek mě neupoutal, ale bylo to vodítko k ní. Opřel jsem se o lokty abych na ní dosáhl a pohladil jsem jí to tetování, a dělal jsem že mě zajímá a že se mi líbí. A tak jsem zapředl rozhovor. Kurva je to tak lehký, jenže jenom někdy. Měla hezký nohy a pěknou postavičku, jo holka k pohledání.

Všimla si mojí kérky na krku a už byla ruka v rukávě. Pochlubil jsem se tou na noze a ještě chvíli ležel. Pak mi přišlo že sem na něco zapomněl a tak jsem se otočil a podal jí ruku a představil se. Jmenovala se myslím Pavla nebo Pavlína nebo Petra? Co já vim, něco takovýho a byla z Ústí.  Za chvíli povídá jestli si nechci sednout k ní na ten polštářek. Jasně že jsem chtěl. Hej lidi, tydle polštářky jsou fakt hafo pohodlný a i když tam seděj dva nebo i tři, pořád jsou v pohodlí.

Leželi jsme vedle sebe a drbali, co  jinýho. Je divný že v takovejhle stavech opojení alkoholovýho nebo drogovýho vůbec nemyslím na sex, nebo aspoň o hodně míň. Teda měl jsem jí v hrsti a moh jsem si to s ní klidně dát, ale já na to vůbec nemyslel. Ani jsem jí nijak neošahával kurva, vůbec mě to nenapadlo. Pak jsem jí pozval na pití, dali jsme si semtexe a chvíli zapařili na Ill.Skillz. Pak uviděla svoje kámoše se kterejma tam byla a tak jsme přisedli. Ona se najedla, já pokecal s nějakou její kamarádkou. Nebyla moc hezká, ale něco v ní bylo trochu přitažlivý.

Nechtěl jsem s ní nic mít, a ona nebyla ani moc hovorná, taková usměvavá ale nepřístupná. V jednu chvíli jsem jí koukal na nohy a pohladil jí po stehně, protože jsem si na něj chtěl sáhnout. Nedala mi facku ani nic neřikala, ale trochu se divila, tak jsem se ve vší počestnosti omluvil a urovnal to. Zas bylo světlo jak ve dne, kurva on už byl den. Chtěl jsem jít domů, ale chtěl jsem se rozloučit s tou s modrýma brýlema a zeleném svršku. Seděla na druhém konci stolu a něco pila.

Přidřepnul sem k ní a říkám že asi půjdu. Věděl jsem že zůstane s kamarády a pojede s nimi domů, ale i tak jsem doufal že se mnou třeba kus půjde. Loučili jsme se a já věděl že jí musím políbit. Byl to krátký polibek, ale na rty.  Pak jsem si dal čelem vzad a šel se domů vyspat.
 
Dneska mě bolela čelist a jazyk, a byl jsem takovej ťulpasovej. Teď už je to lepší, jenom nemůžu jíst protože mě bolej zuby. No tak co vy na to?  Pořádně jsem se rozepsal, ale je to dobře, protože rád píšu. Ale ještě radši mám holky, tak krásný, něžný. Samo že jsem teď zase sám, nemám na nikoho ani foun, a šance že je zas potkám není moc velká. Teď tu byla moje mamka a říkala že v televizi ukazovali jak se na Cosmic Tripu prodávají extáze. Zalhal jsem, že jsem žádnou neměl, ani jsem je neviděl.

Inu, ony drogy asi nejsou dobrá věc. Ale na druhou stranu je to krásný. Pomohlo mi to zažít věci který mi jsou hrozně příjemný a sblížit se s tolika lidma, což je pro mě jinak docela těžký. Hele necháme toho jo? Je už zase tma a já musim vyspat zbytky drog a chlastu co se mi proháněj žílama. Cosmic byl super, rozhodně si nemůžu stěžovat na nedostatek zábavy. Jdu si dát dvacet. Byl bych rád kdyby se mi zdálo o všech těch dívkách, který bych tak chtěl, a doufám, že oni si budou před spaním říkat to samé. Sem tu sám, holky už odešly, odjely domů za svýma rodinama a třeba i za svejma klukama. Ale já je pořád mít tady, uvnitř v hlavě. A budou se mnou už napořád.

autor není členem redakce Techno.cz

 
 
 
 

FOTOREPORTY

 
 
 

ČLÁNKY AUTORA

 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016