REPORT

 

Anketa: Jak se vám líbilo na Mácháči?

Poslední velký prázdninový open air je minulostí a vy ani tentokrát nepřijdete o názory přímých účastníků. Otázka zněla: "Jak se vám líbilo na Mácháči, co vás dostalo a co naopak třeba naštvalo?"

 

FlyBoyEda (techno.cz)
Letošní Mácháč coby párty pro mě byl velkou premiérou. S o to větší zvědavostí a očekáváním jsem se na něj chystal. A nezklamal! Nezklamal tak moc, že z pátečního mejdanu se vyklubal celkem solidní punk až do pondělka včetně naštěstí vykrytýho áčka v práci. :o) Skvělej prostor v blízkosti pláže, výborná atmosféra, úžasný lidí, dostatek barů, stravování, záchodů a podobných nutností každé trochu komfortní párty, ale především skvělá muzika, to je pro mne synonymum pro Mácháč 04! Asi největším zážitky pro mě byl DJ Airto (přesně jak psal Sunny v reportu, charisma z něj doslova sálalo!) a především famózní a pozitivní energií nabitý set mé ultra oblíbené dvojice Vilém & Fun, při kterém jsem euforií skákal metr vysoko! Snad už jen Braun a Lumiere mi tam chyběli k k naprosté dokonalosti! Sice si z jistých důvodů leccos nepamatuju, ale zase si toho pamatuju dost, abych věděl, že na dalším ročníku týhle ultra příjemný akce rozhodně nebudu chybět! Na závěr bych snad jen rád věnoval velkej dík Gabovi a celý partě za příjemnej after dýchánek v sobotu v noci na pláži!

Štěpán Dlouhý (xmag.cz)
texxMácháč mám hodně rád a to ať již jako skvělé místo pro mejdan, příznivé vstupné a přitom hodně kvalitní a vyrovnaný line-up na pódiích s profesionálním zvukem o světly. Trochu jsem se bál počasí, ale opět se potvrdilo, že v případě téhle "tečky" za prázdninami je to vlastně úplně jedno a lehký deštík propadávající skrz lasery jedině přidával na atmosféře! Jediné minus tak byl zákaz koupání a podivné vychování jednoho z DJů - pořadatelů, který nejprve právě hrajícím kamarádům začal brát přímo za gramofony jejich desky a poté je od gramců přímo vyhodil. No divoká tečka:)

sadloChris Sadler (chrissadler.com)
Přijel jsem na Mácháč už v 6 odpoledne a vypadalo to na průser - málo lidí a blbý počasí. Jenže se západem slunce se areál velice slušně zaplnil a začínalo se kalit ostošest. Jediný, co mě mrzelo bylo to, že jsem musel už v jednu vypadnout, protože jsem vezl Vectifa zpátky na hraní do Radosti.

Béla N (belaen.net)
belaLibilo se mi, že festival měl dobrou atmosféru, a to i přesto, že lehce pršelo. Můj největší obdiv sklidila barevná světla z polystyrénu. Byl jsem spokojený i s organizací a zázemím pro Dje.
Nelíbilo se mi jen to, že nevyšlo počasí a že na festival nepřišli lidé o něco dřív než obvykle. Přece jenom je škoda, když se festival koná na břehu jezera a lidi tam dorazí v době, kdy z toho vlastně nemohou vůbec nic mít.

eliteE-Lite (JPA)
Líbilo a moc. Řekla bych jeden z nejpovedenějších festivalů letošního léta. Nenašla jsem jedinou negativní věc, která by mě nějakým způsobem rozhodila a já si nemohla vychutnat tu skvělou atmosféru, která tam byla! Přestože počasí nic moc.

Juki (techno.cz)
jukiMácháč 2004 splnil má očekávání ideálního závěru festivalové sezóny. Jelikož jsem pracoval v produkci, trošku mě mrzí malé zdržení finálních příprav. Doufám ale, že návštěvníkům to nijak významně nepřekáželo. Naprosto fantastické bylo vystoupení dánských performerů Je m´apelle Mads nebo Viléma a Funa. Ostudu si utrhl totálně opilý Kaisersoze, který oba zmíněné údajně napadl a vyhodil od gramců. K jiným komplikacím nedošlo: akci navštívilo něco kolem tří tisíc lidí, záchranka ani securita neměla jediný větší problém. Důkazem o dobré zábavě je i to, že domů jsme se vrátili de facto až v pondělí večer:)

patPatrik (techno.cz)
Mácháč pro mě znamenal především rozloučení s letními open air akcemi. Myslím tím pro tento rok samozřejmě. ;) Navzdory přeháňkám a chladné noci to byla celkem pohodová akce. Docela mě potěšilo, že i tady jsem měl pocit, že přestože promotéři lákají návštěvníky na zahraniční DJe a "světová" jména, tak se stejně nakonec často lidi nejvíce baví, když hrají "naši" DJové.

Clovis (techno.cz)
Jediný festival, který jsem letos stihl navštívit. Pohodoví lidé, super hudba, organizace, dobré ceny na barech...  Jelikož se mi na Mácháči moc líbilo, tak jsem se zdržel až do neděle a stihl ještě navštívit hrad Bezděz a disco Bílý Kámen, kde se taky dobře kalilo. ;) Jen počasí mohlo být o trochu teplejpší

Mellow (techno.cz)
melowwI když na stánku Techno.cz, dle očekávání jsem si to bezvadně užil. Vlastně se vyvedl celý můj pobyt na Mácháči od čtvrtka až do neděle... :) V pátek se počasí snažilo, na příznivé atmosféře se jistě podepsala i nepřítomnost techna a tím pádem i menší koncentrace amfetaminových drog. A teď mě třeba ukamenujte! ;)

 
 
 
 

FOTOREPORTY

 
 
 

ČLÁNKY AUTORA

 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016