REPORT

 

Vyjádření agentury Free Production k SEXplosion 8

Předem bychom chtěli poděkovat všem, kteří 15.10. do pavilonů R1 a R3 dorazili. Dva absolutně zaplněné pavilony společně s prostranstvím mezi nimi daly tušit perfektní atmosféru, která nevyprchala až do ranních hodin.

 

V tak nabytém dni, kdy byly anoncovány čtyři velké akce, Explosion dokázala, že se s ní musí počítat i do budoucna.
 
Osmé pokračování série Explosion parties opět dokázalo, že je stěžejní indoorovou pravidelnou akcí jihočeského regionu a dle početného zástupu návštěvníků z regionu západočekého můžeme tušit, že se potenciál oslovených cluberu rozrůstá. Všichni vystupující DJs ocenili skvělou atmosféru a byli velmi potěšeni tím, kde právě vystupují.

Návštěvníci nám vytíkají několik problémú, které se pokusím vysvětlit.

1) Horko v pavilonu R1

Bohužel se porouchal termostat topení a v noci s tímto nešlo nic udělat. Dle mého to však nebyl zásadní problém.

2) Fronty na barech

Za toto se všem omlouváme a musíme omluvit též barmany, kteří neměli dostatečný počet drobných na vracení, takže si mnozí mohli myslet, že okrádají, ale opravdu dělali co mohli...

3) DnB stage

Tato stage měla být a ještě odpoledne jsem byl přesvědčen, že také bude. Bohužel nám firma Pinelli u které byl zamluven stan s pevnou konstrukcí přivezla stan absolutně jiný (nafukovací) a na toto použití nevhodný. Ještě den před akcí jsem byl v Pinelli ubezpečen, že vše proběhne v pořádku. V den konání se již náhradu za tento stan nepodařilo sehnat.

Ještě jednou děkujeme všem kteří dorazili, především však těm pražským, kteří si najdou vždy čas a neváhají dorazit 150km podpořit naše snažení:-)

Speciální poděkování: Maty, Tomahawk, Vitamin, Béďa grafik, Dianka, Deny, Vláďa Pelican, Round records, Futurebeat, Freek, Techno, Scanners a Clubber crew

 
 
 
 

FOTOREPORTY

 
 
 

ČLÁNKY AUTORA

 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016