REPORT

 

Vyjádření Fabric DJs

Chtěl bych se vyjádřit k "oficialnímu" stanovisku pořadatelů party Porno Underground, které považuji za pohádku pro naivní děti.

 

O chodu akce se vyjadřovat nemíním, neboť se jedná o subjektivní pocit, který může vyvolat diskuzi a to není cílem tohoto vyjádření.

Chci se zaměřit především na ono "pozdržení" plateb umělcům, kterým byl navíc na poslední chvíli pozměněn line-up způsobem výbuchu granátu, což určitě není příjemné a způsobilo to komplikace.

Platby pro Fabric stage, kde byl neznámo proč přesunut španělský DJ Javi Rumi, jsem měl převzít já. Asi kolem 1 hodiny po půlnoci jsem šel za organizátory party, kteří mně z důvodu blíže nespecifikovaného problému odmítali dát slíbenou výplatu pro všechny účinkující z Fabric stage, takze jsem usiloval alespoň o zálohu, kterou jsem asi po 2 hodinách jednání v zimě vyhádal. Organizátorům šlo evidentně o čas, který bohužel získali. Party se na Fabric stage konala do 3 hodin, tedy podstatná část byla odehrána.

Nejdříve mi Igor Pataky a jeho společník tvrdili, že peníze zkrátka nemají, ale v obytném přívěsu, kde sídlili organizátoři, jsem spatřil jakousi tajemnou třetí osobu, o které se zmiňuje i Mark Rieder, přepočítávající balík peněz, takže jsem opět důrazně zažádal o peníze, ale z opět neznámých důvodů mi byla celá částka odepřena a dostal jsem jen zálohu.

Na zbytek dohodnuté částky stále čekáme i přes jeden dohodnutý termín, který minulý týden vypršel.

Všichni z Fabric stage jsme přijeli dle domluvy a včas, předvedli vynikající výkony a očekávali jsme fair jednání, což se bohužel nestalo. Naopak nás organizátoři hezky dlouho vodili za nos. Všichni doufáme, že takových "akcí" bude co nejméně a organizátoři si začnou více važit těch, kteří jsou na party nepostradatelmí, tedy DJs!

 
 
 
 

FOTOREPORTY

 
 
 

ČLÁNKY AUTORA

 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016