REPORT

 

Citadela report od Mac a Mammotha

Zábavný a kompletní report z Citadely dala dohromady vypečená brněnská dvojice Mac a Mammoth... Jejich velmi subjektivní (a pozitivní report) je tady.

 
ulice CENZUROVANO 20, u PC sedící mac s rukavicemi s ustřiľenými prsty a na posteli se povalující mammoth zabalený ve 4 svetrech, teplota 8°C - jiľ třetí den nefungující podlahový topení.
mammoth: Tak se na to vyserem né?
mac: No, nerad to přiznávám, ale je to ta nejrozumnějąí věc, co jsem vod tebe za poslední 2 dny slyąel.
mammoth: No moľná bychom to měli přece jen sepsat.
mac: Ale rozhodně je to zatím originální.
mammoth: Co to meleą?
mac: Tobě se to kecá, kdyľ jseą zabalenej v peřinách, ale mě přimrzají prsty ke klávesám.
mammoth: Kuąuj a pią!
mac: Jes ser! (tiąe mručí pozn. mammoth)(bolestí pozn. mac)
mammoth: Tak to vezmem... jak se řekne, kdyľ to jde jako posobě?
mac: Myslíą "chronologicky"?
mammoth: Jo to je to slovo "monochromaticky"!
mac: No tak diktuj!
mammoth: Neblbni! Nemůľou tam bejt jen 2 stránky naąich ľvástů!
mac: Proč ne? Jsme placeni vod počtu slov.


START 17. 2. 2001
18:03

Mac telefonuje mammothovi, který právě v posilovně tlačí 180 kg na benči [185 kg jsem tlačil, kurvadrát :o)! pozn. mammoth] [Sorry, veřejně se ti tímto omlouvám na serveru CZECH TECHNO].

mac: Ve čtvrt tě vyzvednu u tebe doma! Mám bejt vo půl před BOBY. mammoth: To těľko. Jsem toti......TICHO. mac: Kurva von má ten mobil na hovno - buď vyplej nebo vybitej. 18:05 Mammoth volá z cizího mobilu zpátky macovi. mammoth: Sorry chlape vono se to .. mac: Zahoď to! mammoth: Absolutně nestíhám, jeď beze mě, sraz si dáme aľ tam. mac: Tak v kolik? mammoth: 20:20. mac: OK.


BOBY CENTRUM 20:20

Seąli jsme se na předem určeným místě a pronikli dovnitř bez větąích potíľí. V Laser Show Hall uľ gramce roztáčel DJ JERRY a počet lidí se zvětąoval geometrickou řadou (nikoliv exponenciálně). Nutno podotknout, ľe svůj úkol - naľhavit publikum - zvládl víc neľ skvěle a po 22 hodině uľ zde nebylo téměř k hnutí.

Poté co jsme se pohodlně usadili na jedněch z posledních volných míst v boxech hodlajíce si JERRYho setík řádně vychutnat, byla naąe pozornost neustále rozptylována velkým mnoľstvím potulujících se letiątních navigátorů ohánějících se light sticky na vąechny světové strany (chvílemi nás přepadala neodbytná obava, aby na tanečním parketu omylem nepřistál BOING 747 na mezinárodní lince Bratislava - Kdaňsk), latexových fetiąistů, psovodů, honaček ąílených krav (kult Madonny, který u nás jiľ 3 roky vehementně na akcích propaguje DJ HOOBY, konečně naąel příznivce v ąirokých masách), huňatých polárníků a jiných badatelů, lidí oděných v záclonách či třpytivém staniolu (chybí uľ jen pestrobarevná Céčka). Uľ teď se těąíme na příątě - moľná příjde i KOUZELNÍK.

Naąemu zraku samozřejmě neuąel ani INDIANA JONES, který nás zaujal uľ na akci THE TUBE jeľ před časem proběhla v novém brněnském EDISON GARDENU. O této akci se zde ovąem rozepisovat nehodláme - ľádná reklama není zadarmo.

JERRYho za gramci vystřídal jeden ze tří králů DJ BALTHAZAR (Melichara nechal doma a Kaąparů se kolem něj nahrnulo aľ aľ). Tento Bulhar se do mammothova podvědomí dostal ani mammoth neví jak a gde.

BALTHAZAR se do svého setu náleľitě obul a začal masírovat uąní bubínky davu řádnou porcí techna. (Pro nacpanou halu se mu hrálo viditelně dobře a vąem tu předvedl notnou dávku DJského umění, jeľ nezůstávalo bez odezvy).

Vyzul ho aľ slovinský obuvník KAZIMÍR [snad DJ KANZYANI né? pozn. mammoth] Vyzul ho tedy aľ slovinský (svatý?) Valentin KANZYANI, který převzal dav jiľ maximálně rozjetý. Nutno podotknout, ľe nás svým výkonem maximálně dostal nebo» tak jako on si tento večer se svým setem nikdo nepohrál. Preciznost mixů, dynamika a nápaditost mu rozhodně nejsou cizí. Obzvláątě vypečený byl moment, kdy Valentin stopnul sound a v plném světle si vychutnal ąílení davu, jeľ po chvíli odpálil daląím nájezdem.
Uľ teď se těąíme na daląí vystoupení tohoto chlapíka na novém projektu ETERNITY. [placená reklama]

Bratislavu přijel reprezentovat DJ TOKY, jeľ je pověstný brutálními techno nářezy - nezklamal a dav masíroval vskutku skvěle.
Ke konci TOKÁROVA setu nás začala zmáhat jarní únava způsobená naąím bujarým nočním ľivotem, a proto jsme se začali pomalu, ale jistě odebírat k odchodu.

O daląím průběhu párty nás informoval IGRÁČEK jen dodatečně. Jeho vnímání bylo lehce ovlivněno 11 panáky vodky jimiľ řeąil svoje rodinné trable (Tímto bychom chtěli samozřejmě pozdravit i jeho ľenu.) takľe za následující informace neručíme:
Po TOKÁROVI zahrál ADE FENTON, po něm LEO LYCRA (poslední dobou hraje čím dál lépe - jen tak dál) a na konec MIKE T (ľe by bratr populárního ICE?).
Podle nám dostupných informací pokračovali vąichni DJ's v duchu skvělé akce.

Tak tolik od naąich informátorů, za daląí informace uľ opět ručíme.
Jistě by nebylo fér, kdybychom se nezmínili o dekoracích, jenľ byly vskutku monstrózní - Robotí hlavy rozvěąené vąude moľně i nemoľně. Skvělá byla obzvláątě ta největąí, zavěąená uprostřed, jeľ měla místo očí blikající světlomety. Jen její pravé oko trpělo ąedým zákalem a svým efektem ala "poručík KOLOMBO" pokulhávalo.
Musíme také vyzdvihnout kvalitu světelného parku i práce s ním (LJ Marcel). Prostě jak tvrdíme: světla svítila, scanery scanovaly, blikátka blikala... zkrátka vąechno jak má být. Za mlhou hustou tak, ľe by se dala krájet laserem (ąkoda ľe na něj asi nezbyly peníze) kazily dobrý dojem jen zapomenuté chromované ątafle na pódiu. Naątěstí byly po chvíli zneuľity coby praktický věąák na hadry, záclony, staniol... (vąak víte o čem je řeč), čímľ byl dojem celkem napraven.

Ale nechme jiľ planých řečí a pojďme do finále.
Pokud bychom tedy měli shrnout: Nikola opět s CITADELOU dokázal, ľe se v BOBY centru dá uspořádat perfektní párty s více floory a ľe tento prostor je pro podobné monstr akce více neľ skvělý. Jedno je jisté: Citadela zatím věkem zraje jako víno - 10. vydání s podtitulem Sonic Guerilla stálo opravdu za to!

sečteno podtrľeno:

sound: 9 z 10
dekorace: 7,5 z 10 (ątafle výrazně sniľují hodnocení)
Igra: 11 z 10
světla: 9 z 10
laser: 0,0 z 10

P.S.
Děkujeme masérům, ľe nepřiąli (a doufáme, ľe nepřijdou)
Děkujeme nádherným kočičkám, ľe přiąly (a příątě opět přijdou)
Děkujeme Nikolovi za opravdu skvělou akci.

mammoth: Speciální poděkování macovi, za to, ľe mě po 3. hodině ranní odveze do vytopeného domu.
mac: Doufám, ľe vodou.
mammoth: ... ?
mammoth: Uff. Konečně to máme za sebou. Hele, víą kde vzniklo slovo POKEMON?
mac: ...?
mammoth: Na Bruntálsku.
mac: ....?
mammoth: To se tam jednou narodilo straąně voąklivý děcko a porodní bába si povzdechla: " Hmmm, to by mě kurva zajímalo, po kém on je?"
mac: :)

mac & mammoth
 
 
 
 

ČLÁNKY AUTORA

 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016