PARTYINFO

 

UNPLUGGED

Datum konání:
28.01.2016 - čtvrtek
Místo konání:
Praha - houseboat U Bukanýra
DJs:
Face (techno.cz) feat. MC Manda, Merak (io.lab), Radio (Butick.org)
Info:
http://www.facebook.com...
Popis:
start: 21:00, vstup: zdarma
 
 
Merak a Radio hosty čtvrteční párty Unplugged na Bukanýru

Tak jak? Všude dobře, doma nejlíp?! Svatá pravda! Zvlášť v tomhle pošmourném a nevlídném ročním období s tak nezvykle krátkými dny... Občas byste však přeci jen z té vaší nory měli vylézt a vyrazit mezi prostý lid. A není přitom nutné, aby to bylo zrovna o víkendu. Pokud máte čas třeba právě čtvrtý čtvrtek v měsíci, pak tu pro vás máme jeden báječný tip a zároveň jednu hádanku. Ten kouzelný večer totiž strávíte ve vašem oblíbeném hlavním městě, bude to u vody a vám za vašich dvacet nehtů přesto zima nepoleze. Už? Dáte se podat? Tak dobře... House boat U Bukanýra je přes sedmnáct let synonymem pro dobrou náladu na vltavských vlnách, pro kvalitní a svěží muziku, na kterou to tančí úplně samo, a pro setkávání se s těmi, co to cítí podobně jako vy a umí ocenit netradiční klubové místo s úžasnou atmosférou. Kdo sevře kormidlo na vyvýšeném stupínku v inkriminovaný večer, tedy 28. ledna krátce po desáté?

 

Další díl nekonečného seriálu párty Unplugged, která tolik přeje nejrůznějším experimentům, neotevřou tentokrát oba rezidenti, ale výtečný producent, skvělý DJ a majitel domácího labelu io.lab - Merak. Ten už v minulosti na těchto prknech, co znamenají svět, dokázal, že nejen lámanými beaty živ je člověk, a opět se zde blýskne svým setem z oblasti house music, který zdejšímu křižníku tolik sluší! Ostatně... Malý závdavek toho, co Tomáše Měřičku v poslední době tolik baví, můžete okusit zásluhou jeho exkluzivního setu pro portál techno.cz. Oblíbeného spojení gramofon versus mikrofon se dočkáte chvilku po jedenácté. DJ Face dostává již tradičně pod stromeček spoustu dárků, co dvanáct palců v průměru mají, a rád se o tyto asfaltové novinky dělí. Vzhledem k pokročilé hodině se tentokrát připravte na příběh s acid house a tech house kostrou, který přímo na místě s majkem v ruce ještě vyšperkuje charismatický MC Manda! Po zhruba tříhodinovém řádění se finále ujme všemi norky mazaný a na Bukanýru již zdomácnělý DJ Radio. Také on si pro potřeby párty Unplugged připraví speciální eklektický set s deskami, které od něho z nejrůznějších důvodů slýchat nemůžete a přesto je má tolik rád... Také v tomto případě v hlavní roli house music, ale se spoustou překvápek k dobru, tak to nezmeškejte!

Little Jaunt (techno.cz guest mix) by Merak Io.Lab on Mixcloud

Ať už si k nám přijdete odhodit pár přebytečných vánočních kilogramů, jednoduše chytáte slinu, nebo vás baví dobrá taneční muzika, či jste už také našli ideální meeting point, ve všech případech jste na vyhlášené pražské párty kocábce vítáni... O hudební program se postaráme my, o atmosféru zas vy. Ruku na to!

Techno.cz: "Nemusíte nás jen číst, přijďte nám říct do očí, co máte na srdci!"

P.S. Další díl párty Unplugged se koná 25. února 2016 a tentokrát vám zahrají DJs: Face (techno.cz) feat. MC Manda + Hodjohn (sax), AhZ (Volnej Průběh / NZP) a KamCZa (NZP).

Více informací o aktuálním týdnu U Bukanýra se dočtete zde: www.bukanyr.cz/newsletter.

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016