PARTYINFO

 

DOC SCOTT (UK)

Datum konání:
26.11.2016 - sobota
Místo konání:
Praha - Futurum Music Bar
DJs:
Doc Scott (31 Records, UK), Annita (Bassistaz) b2b AhZ (NZP / Volnej Průběh), Rade (Volnej Průběh)
Info:
http://www.futurumclubnights.cz
 
 
Od nynějška na nejlepší zlomeniny taky do Futura

O tom, že to ve Futuru myslí opravdu vážně, jsme se mohli přesvědčit během jarní sezony. Klub, jenž prošel masivní rekonstrukcí, mnohdy praskal ve švech a leckdo se tak mohl přesvědčit o tom, že mít v Praze klasický klub, který sází nejen na precizní dramaturgii, ale zejména zvuk, se zkrátka vyplácí. Doposud jsme si mohli poslechnout vystoupení z žánru rovných beatů, tedy převážně subžánry techna a house. Teď však přichází řada na pořádný bubny a basy!

 

"Here Come The Drumz" jakožto název debutového drumandbassového dostaveníčka klubu Futurum představí pražským kluberům postavu vskutku z nejpovolanějších. Doc Scott je osobností provázející tento žánr od počátků a bez nadsázky lze říci, že jde o jednoho z oněch, jež tento styl před více jak pětadvaceti lety formovali. K mladému a zapálenému DJovi Doc Scottovi si jeho kámoši v čele s mladičkým Goldiem chodili pro kazety s nahranými sety, které tehdy nebylo jak šířit, jak k doktorovi pro tabletky.

Jako DJ byl Scott skvělý už před lety, nic z tohoto umu nezapomněl a dodnes jezdí jako správný drumandbassový misionář do těch nejposlednějších zemí na mapě, aby šířil zlomenou pravdu.

Rozsáhlá jarní rekonstrukce napevno do Futura usadila soundsystem od precizní české firmy KV2, jejíž oblíbenost na scéně stále stoupá, zejména pro jeho neagresivitu. Přes léto klub dokonćil akustické úpravy a je tak plně připraven na podzimní klubovky.

26. listopadu Doc Scotta, majitele 31 Recordings, na hlavním podiu doplní stále lepší Annita z Bassistaz v b2b setu s AhZ, moderátorem NZP a zástupcem party Volnej Průbeh. Z tohoto seskupení uslyšíte také DJe Rade, který večer zahájí.

Event

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016