PARTYINFO

 

HARVESTFEST 2016

Datum konání:
12.11.2016 - sobota
Místo konání:
Praha - La Fabrika
DJs:
Fredy High, The Tchendos DJs Wokurka & Voita
Live:
United Heads
Popis:
start: 20:00, vstup: 99,- Kč
 
 
Konopné dožínky v sobotu v La Fabrika

Občanské sdružení Legalizace.cz po letní odmlce opět vystrkuje růžky a v rámci největšího mezinárodního konopného veletrhu Cannafest Prague 2016 připravilo blízko dění – v krásném pražském divadle La Fabrika - setkání svých příznivců, zájemců o konopí a milovníků dobré společnosti a kvalitní hudby. Afterparty a neoficiální dostaveníčko světových konopných celebrit, redaktorů prestižních konopných časopisů, členů několika respektovaných občanských spolků, aktivistů, obchodníků, odborníků a především vás – legalizátorů a nadšenců do konopí – jsme připravili na doporučení větrem ošlehaných tanečníků a tanečnic. A co nás teda na tomhle kolektivním rendez-vous čeká?

 

Oslava sklizně
Podpora petice za legalizaci pěstování konopí
Vapolounge
Testování bylinek na obsah účinných látek
Tombola o ceny

Hlavně parta kamarádů, super drinky prakticky zadarmo, dárky a celá salva aktivit. O stage se nám postarají hudební hvězdy z kapely United Heads, takže o kytary, trumpety a gramce nebude vůbec nouze. Je samozřejmé, že nebudou sami! DJ Fredy High rozpohybuje vaše zadky a stálice nejvyhlášenějších pražských večírků a Million Marihuana March, The Tchendos DJs, tomu nasadí tu správnou korunu!

Budeme slavit. Budeme se bavit ve vaporizační loundži, budeme testovat bylinky v přítomnosti odborníků, budeme si hrát a budeme soutěžit v tombole o hodně atraktivní a cenné výhry.

Legalizujem! Uvidíme se tam!

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016