PARTYINFO

 

BONDAGE MUSIC SHOWCASE W/ PORNBUGS, DILBY, KRINK LIVE

Datum konání:
18.11.2016 - pátek
Místo konání:
Praha - Uhelna
DJs:
1st stage: Bondage-Music showcase: Pornbugs (DE), Krink (DE) live, Dilby (NZ), Not:Us, Bronee, Kanhäuser
2nd stage: Beef Records showcase: Schwa, Fatty M, Arturo Legorreta (MEX)
Info:
http://www.facebook.com...
Popis:
start: 21:00, vstup: 150,- Kč / 200,- Kč, VIP 350,- Kč / 400,- Kč
 
 
Bondage Music Showcase již tento pátek v klubu Uhelna

18.11. 2016 obsadí prostory klubu Uhelna přední německý label Bondage Music s showcasem několika svých tří umělců – Pornbugs (DE), Dilby (NZ) a Krink (DE) s live setem. Bude to vůbec poprvé, co takový showcase proběhne v České republice. Na hlavním pódiu je budou "supportovat" Not:Us, Bronee a Kanhäuser, kteří stojí za open air akcemi Chillin Prague. Jak už je od HKH Production zvykem, půjde o promyšlený koncept s unikátními vizuály a nápaditým interiérem. Druhou stage obsadí label Beef Records, který bude reprezentovat domácí hudební značku. Svými sety se představí Schwa a Fatty M – dvě výrazné osoby domácí scény stojící za jedním z nejpopulárnějších undergroundových eventů - Komiks. Tuhle dvojici dále doplní mexický navrátilec Arturo Legorreta.

 

Pornbugs

Majitelé a hudební vizionáři Bondage Music Sven a Sven své hudební kariéry začali v roce 2000, kdy hráli převážně po klubech v Německu. Jako Pornbugs vystupují přes deset let a za tu dobu se jim povedlo vytvořit brand, který dnes patří mezi zavedené značky na trhu s elektronickou hudbou. Díky jejich poctivé a dlouhodobé práci na rozvoji talentů se zde za deset let etablovala jména jako Mihai Popoviciu, NTFO, Karmon, Gorge, El Mundo, Markus Homm, Tucillo a seznam by mohl pokračovat. Zvuk, kterým se Bondage Music prezentuje, patří mezi silně klubově orientovaný a má typický valivý rytmus, který často zní až hypnoticky.

Krink

Liveset expert a skromný člověk, který si svou cestu do klubů našel až díky své hudební tvorbě, skrze níž jej dnes můžeme zařadit mezi nejvýraznější talenty na poli live vystoupení. Jeho styl tvorby a vystupování stojí na bezprostřednosti a improvizaci, často nechává samotnou hudbu, aby mu ukázala, jakým směrem by se jeho set měl ubírat. Díky svému osobitému přístupu k muzice a tvorbě získal velkou podporu ze strany zkušených matadorů taneční scény.

Dilby

Novozélandský rodák s nadáním pro tvorbu jak silných warehouse beatů, tak funky, deepu a dalších subžánrů. Za svou kariéru vydal EPčka u respektovaných labelů jako Toolroom, Glasgow Underground, Bondage Music nebo Mother Recordings. Jeho spojitost s Českou republikou nekončí pouze showcasem, domácí label Beef Records již jednou vydal Dilbyho EP s tracky "I'm Gonna Let You Work" a "Hunting Pandas" a v ČR již vystoupil právě na základě pozvání Michala Schwa, který je hlavou operace Beef Records.

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016