PARTYINFO

 

ELEKTRO KAČEŘI

Datum konání:
26.11.2016 - sobota
Místo konání:
Březnice - KD Březnice
DJs:
Lucca, Lady A, Kao Oui, Deny
Info:
http://www.facebook.com...
Popis:
start: 20:00, vstup: předprodej: 100,- Kč, na místě do 22:00 100,- Kč / poté 150,- Kč
 
 
Nejznámější české DJky v listopadu na Elektro Kačerech

V listopadu se mohou všichni fanoušci festivalu Kačeři těšit na opravdu speciální akci. Do Březnice na Elektro Kačery přijedou 26. listopadu 4 známé české DJky. Dámám bude dominovat jméno jedné z nejznámějších a nejlepších českých žen za pultem, DJ Lucca! Tato žena vystupuje na největších českých akcích a párty po celé Evropě. Poprvé se představí také na Kačerech v Březnici. Další ženou, která představí svůj hudební um, je DJ Lady A. O této dámě je v současnosti velmi slyšet, je nejen stálou DJkou oblíbeného klubu Retro Music Hall, ale rádia Evropa 2. Lady A se představí ve speciálním závěrečném setu. Z Prahy dorazí DJane Kao Oui, ta pořadatele ohromila již loni, proto nemůže ani tentokrát chybět. Domácí scénu bude zastupovat DJka Deny z příbramského Color Baru.

 

Elektro Kačeři budou opět speciální, nejen dámským osazenstvem. Těšit se můžete na nový zvuk, světelnou a laser show, sličné go-go tanečnice, mnoho dekorací, stolní fotbálky a skvělé překvapení.

Elektro Kačeři

Sledujte webové stránky nebo Facebook. Předprodej vstupenek za krásných 100,- Kč probíhá v Březnici v infocentru, v Příbrami v Cowárně, Rožmitále v infocentu nebo na emailu info@kaceri-festival.cz.

Všechny informace naleznete na webu www.kaceri-festival.cz nebo na Facebooku.

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016