PARTYINFO

 

UNPLUGGED

Datum konání:
24.11.2016 - čtvrtek
Místo konání:
Praha - houseboat U Bukanýra
DJs:
Face (techno.cz) feat. MC Manda, Pierre Urban (Radio 1)
Live:
Smeti
Popis:
start: 22:00, vstup: zdarma
 
 
Čtvrteční Unplugged na vodě bude opět multižánrový

Tak jak? Pobyt venku už zase začíná být jen a pouze pro opravdové otužilce, jaké tedy štěstí, že podzim až nebývale přeje klubům, kde se často zahřejete tak, až to hezké není... Ano, klubová sezona je v plném proudu a kdo říká, že toho můžete využít pouze o víkendu?! Na vyhlášeném House boatu U Bukanýra začíná noční párty život už ve čtvrtek a ten čtvrtý v měsíci zde přitom patří již dobrých osm let akci s názvem Unplugged, kde se známí i méně známí DJs za mixážním pultem nebojí experimentovat a často se představují s takovou muzikou, kterou od nich nikde jinde neuslyšíte. Odvážnému zkrátka štěstí přeje! Listopadová edice bude opět multižánrová, tak jak to zde máte rádi, a tři hráči a jeden vokalista se ze všech sil postarají o to, aby byl i pro vás jeden čtvrteční večer jednoduše nezapomenutelný a měli jste o důvod víc se na sympatický vltavský koráb vracet... Kdo tedy bude mít hudební doprovod 24. listopadu na pruhovaném námořnickém triku?

 

Parket zcela dobrovolně a bez nátlaku již od 22:00 začne zahřívat Pierre Urban, který je už pěkných pár let spjat s notoricky známou frekvencí Radia 1 91,9 MHz. Jeho čuch na kvalitní muziku a originální skladby je už vyhlášený, v klubech zas potěší nejednoho tanečníka, respektive tanečnici... Až bude na obloze měsíc zářit svým silným bílým světlem, jeho speciální “moon & moog set“ jistě přijde vhod. Na opozdilce se rozhodně nečeká, tak dorazte včas! Následující tři hodiny bude za mixážním pultem úřadovat již dobře sehraná rezidentní dvojka DJ Face a MC Manda. První dodnes nedá dopustit na kouzlo vinylu, druhý má pro změnu kouzelný hlas, kterým na požádání oslňuje... Deep house a nu disco oběma sluší a stále je naštěstí z těchto žánrů co hrát. Těšte se tedy na pořádnou porci oduševnělé muziky! Producent Vojta Smetana sklízí se svým projektem Smeti stále více úspěchů u domácích i zahraničních vydavatelství a je pro nás velkou ctí, že to bude právě on, komu bude patřit finále tohoto velkého večera... V jeho případě se můžete těšit na zbrusu nový vlastní materiál či kolaborace s jinými autory, tedy skladby často dosud neslyšené, jež na vydání teprve čekají a společným jmenovatelem je u nich pouze tempo 120 BPM.


Podzim nemusí být nutně jen tím nejhorším ročním obdobím vašeho jinak sluníčkového života... Už žádná šeď, už žádné deprese, už žádná beznaděj! Stačí se jen obklopit lidmi, s nimiž je vám fajn, a být ve správný čas na správném místě. My čtyři se pokusíme, aby vám s našimi dlouhými sety bylo co nejlépe a třeba jste za měsíc zatoužili po přídavku. Ruku na to – rádi vás na palubě, co toho za 18 let už tolik zažila, zase uvidíme!   

Techno.cz: "Nemusíte nás jen číst, přijďte nám říct do očí, co máte na srdci!"

P.S. Další díl párty Unplugged se koná 22. prosince 2016 a tentokrát vám zahrají DJs: Face (techno.cz) feat. MC Manda, Milan Kroutil (La Bella Vida) a Synthronic.

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016