PARTYINFO

 

SVOJŠICE & LIR X-MAS BASH W/ TOKY (SK) & BIFIDUS AKTIF

Datum konání:
17.12.2016 - sobota
Místo konání:
Praha - Storm
DJs:
Techno stage: Toky (SK), Džejár, Jaqullin, Carl W
LIR DJs X-MAS Bash: Bifidus Aktif, N:Force, Thiew, Schooler, Halbax
Info:
http://www.facebook.com...
Popis:
start: 21:00, vstup: 50,- Kč do 22:00 / 90,- Kč do 23:00 / 150,- Kč poté
 
 
Svojšice & Let It Roll pořádají vánoční mejdan

Noc plná techna a drum & bassu – to je Svojšice & Let It Roll X-mas bash! Tento mejdan proběhne v sobotu 17.12. na dvou pódiích pražského klubu Storm. Na hlavní stage se můžete těšit (nejen) na slovenského techno matadora Tokyho, na D´n´B stage zahrají LIR DJs. A co víc – vstup pouze 50,- Kč do 22:00. Na koho se můžete těšit na hlavní (techno) stage?

 

Toky - techno matador ze Slovenska! Toky, vlastním jménem Juraj Tokár, pochází z Bratislavy a zvukem rovných beatů se nechal očarovat už ve svých 12 letech. K DJingu se nicméně dostal o něco později. V devadesátých letech začal působit jako DJ v disco klubu, díky čemuž si mohl dovolit jednou za měsíc zorganizovat vlastní techno párty. Od roku 1996 se věnuje vlastní tvorbě. Dnes má za sebou vystoupení po celé Evropě a hraní se světovými DJs.

Džejár - legendární techno DJ působící na scéně od roku 1999 a samotný promotér Festivalu Svojšice, který vám naloží nekompromisní, úderné a tvrdé pojetí techna.

Jaqullin – mladá umělkyně původem z Brna, která se v České republice těší stále větší oblíbenosti. Aktivně hraje od roku 2011 a svým osobitým přístupem a živou komunikací s publikem zaujala mnoho manažerů a promotérů a dnes pravidelně vystupuje v klubech a festivalech po celé ČR. 

Carl W – undergroundový DJ a redaktor serveru Rave.cz.




A kdo bude stát za pultem na D´n´B stage?


Bifidus Aktif - rezidentní DJ, jeden z nejvlivnějších lidí na české D´n´B scéně, od něhož můžete očekávat naprosto zničující sety, jak jste ostatně zvyklí. Své sety naplňuje tanečními hity k prasknutí tak, aby si celý
parket zaskákal, ale myslí i na milovníky klasik, tvrdších věcí a dubstepu.

N:FORCE – DJ, promotér, zakladatel značky Neurofunk Will Never Die a člen Let It Roll bookingu z muzikantské rodiny původem z Havířova. N:Force jste kromě klubů po celé ČR mohli slyšet na největších českých festivalech, jako je Let It Roll, X-Massacre, ale i na Outlook Festivalu 2015 v chorvatské Pule. Naloží vám pořádnou dávku neurofunku!

Thiew – se DJingu věnuje od roku 2004 a od roku 2012 je též členem Let It Roll crew. Hrál po boku takových jmen jako např. Andy C, Ed Rush, DJ Fresh, což jen dokazuje, že tenhle kluk umí!

Schooler – je z nové generace DJs, kteří se doslova narodili s uměním ovládat tančící dav. Jeho práce za mix pultem byla oceněna v DnB Awards druhým místem v kategorii objev roku 2012 a o rok později se zasloužil rovněž o 2. místo v nejvyšší kategorii DJ roku 2013. V současné době od jeho vystoupení očekávejte energickou show plnou rychlých a přesných mixů, promyšlené, ale i neočekávané změny nálady i subžánrů.

Halbax - mladá krev, která vnesla nový nádech na scénu drum´n´bassu. Tenhle nadějný, talentovaný DJ je známý svou precizností a rozmanitostí žánrů ve svých mixech. Jako student strojní fakulty ví, jak sestavit pořádný mix, aby se každá párty stala nezapomenutelnou a jedinečnou.

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016