PARTYINFO

 

MARKUS SCHULZ OPEN TO CLOSE

Datum konání:
10.02.2017 - pátek
Místo konání:
Praha - SaSaZu
DJs:
Markus Schulz
Info:
http://www.facebook.com...
Popis:
start: 22:00, vstup: předprodej: http://bit.ly/MS17_tix základní vstupenky 599,- Kč / 699,- Kč, ZTP/P vozíčkář + průvodce – 499,- Kč + 1,- Kč (ZTP/P má přístup pouze do přízemí klubu rezervace@ticketportal.cz, VIP vstupenky – 999,- Kč / 1.099,- Kč, VIP Stolky lounge – 20.000,- Kč (zahrnuje 8x VIP vstupenku a 10.000,- Kč konzumaci), VIP stolky balkon – 25.000,- Kč (zahrnuje 10x VIP vstupenku a 15.000,- Kč konzumaci. Minimální věk pro vstup na akci je 18 let!
 
 
Markus Schulz v únoru v SaSaZu opět sólo

Po vyprodané open-to-close akci v loňském roce se Markus Schulz vrací do pražského klubu SaSaZu, aby předvedl další maratónský set. Očekávejme sedmihodinovou (nebo delší) hudební cestu napříč různými styly dotýkající se tmavého a temného trance, progressive trance, tech-trance a techna jež budou smíchané tím nejčistším způsobem. Po celou noc bude na pódiu jedině legenda Markus Schulz a představí se ve 3 rozdílných fázích.

 

Prvně jako warm-up DJ, začne pomalejším tempem, které bude gradovat, dokud se nedostane do místa pro headlinera, kdy vystupuje jako obvykle a kdy hraje jako při nám známých setech Markuse Schulze. Ve třetí části se promění v after-hour DJe, jenž nám naservíruje tvrdý a tajemný set označovaný jako "králičí nora" a ukončí naši cestu výběrem nejlepších tracků v jeho "unicorn slayer" stylu. Předpokládáme, že akce OPEN TO CLOSE s Markusem bude znovu velmi speciální, zajistěte si proto svou vstupenku v předstihu.

Facebooková událost

Více informací zde.

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016