PARTYINFO

 

CUBE W/ MAURO PICOTTO

Datum konání:
18.03.2017 - sobota
Místo konání:
Praha - Hala č. 70
DJs:
Mauro Picotto, JB & Flesh, Subgate, Callboy, Eddie Mur, Tokátko
Live:
Sub2saw
Info:
http://www.facebook.com...
Popis:
start: 21:00, vstup: předprodej: 315,- Kč Ticketstream: https://www.ticketstream.cz/tsp/ts1website/vstupenky/cube-w-mauro-picotto-tovarni-hala-kolbenova-praha-1045321
 
 
Mauro Picotto se v březnu vrátí do Prahy

Ve třetím měsíci roku 2017 se do Prahy vrátí věhlasný DJ a producent – Mauro Picotto. Veterán, který dosáhl již padesáti let věku, svou kariéru posunul v roce 1989, kdy v televizi vyhrál soutěž Walky Cup, která jej okamžitě vystřelila mezi nejznámější italské DJe a tak to zůstalo dodnes. V té době se pohyboval již pět let za mixážním pultem a jako rezident hrával v severoitalském Piedmontu.

 

Nebyl to však DJing, ale produkce, která Maura vystřelila mezi světovou elitu. Vzpomeňme na jeho legendární singly "Baguette", "Underground", dále "Lizard", Iguana", "I FeelLove", "Lovin" a hlavně legendární a nezapomenutelné "Komodo". Na přelomu tisíciletí se také naplno projevil jako zdatný remixér, když představil nové verze hitů tanečního projektu Capella. Svou tvorbu vydává Mauro Picotto na vlastních značkách Alchemy a Bakerloo, na labelech BXR, Media Records a mnoha dalších.

Českou republiku navštívil italský hřebec již mnohokrát a za zmínku stojí například jeho vystoupení na festivalech Cosmic Trip, Creamfields či Citadele. Picotto sám vždy říká, že nemá rád dělení taneční muziky podle žánrových kategorií. Při svém hraní totiž vytváří třaskavou směs elektra a ryzího energického techna. Vy se o jeho kvalitách budete moci přesvědčit na halovce CUBE, která proběhne 18. března v hale číslo 70 (Kolbenka).

O kvalitní support se pak postarají Sub2saw live, JB & Flesh, Subgate, Callboy, Eddie Mur, Tokátko.

Vstupné startuje na 315,- Kč a lze jej zakoupit skrze portál Ticketstream.

 

Flyer

 
flyer
 

Reporty

 
Report z akce Cube w/ Mauro Picotto od čéši
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016