PARTYINFO

 

HOUSE 4 ADULTS

Datum konání:
27.01.2017 - pátek
Místo konání:
Praha - 2.patro
DJs:
Cubik & Face (House 4 Adults residents), Andrea Fiorino (Mastermix)
Info:
http://cs-cz.facebook.com...
Popis:
start: 20:00, vstup: zdarma / 100,- Kč
 
 
Dalším dospělákem v řadě Andrea Fiorino

Pokud se čirou náhodou, když nám to počásko tolik přeje, nechystáte hned v sobotu ráno na hory, máme pro vás dobrý tip kterak strávit páteční večer v příjemném prostředí a v příjemné společnosti dospělých lidí... Také k uskutečnění tohoto adrenalinového zážitku tedy musíte krátce po desáté večer zdolat pár výškových rozdílů, ale nebojte se, na dvě patra určitě nebudete potřebovat ani cepín, ani mačky – vydejte se jednoduše po schodoch! Ano, Klubovna 2. patro je pro vás dospěláky každý pátek a každou sobotu k dispozici a naleznete ji na adrese Dlouhá 37 ve dvoře, který vás zas a znovu okouzlí svou krásou... Překrásný je však také ten obrovský obývák uvnitř a pokaždé s muzikou, která mu dává ještě větší šmrnc. Párty House 4 Adults o sobě dává opět vědět a vy si tak můžete historicky první díl letošního roku užít na plný pecky v pátek 27. ledna! Koho na vyvýšeném stupínku uzříte tentokrát a kdo se bude v ten velký večer starat o vaše blaho?

 

Ježíšek loni u nás dvou opravdu zabodoval na celé čáře! Tolik nových desek ze žánrů  deep house a nu disco plus nějaké ty starší rarity jsme měli ve wishlistu a on sehnal všechny do jedné a ještě je stihl dopravit včas na naše pražské adresy... To se jen tak nevidí! Nyní nastal čas, abychom se o ně podělili spolu s vámi a dokázali, proč nám zrovna na nich tolik záleželo. Pochopíte záhy přímo na parketě... I přesto, že bychom si mohli směle střihnout šestihodinový back 2 back set, tak jak to máme rádi, i tentokrát na vás budeme myslet se vzácným hostem. Do našeho hledáčku se znovu dostalo Brno a po Javasovi a Vikovi se na House 4 Adults poprvé představí nepřehlédnutelný Andrea Fiorino. To jen díky jeho vytrvalosti a píli si týden co týden užíváte jeho mixovanou show Mastermix pro více než 30 rádií, která se již brzy dočká úctyhodného 500. dílu a jeho stylový záběr nám hraje do rozdaných karet již dlouho předlouho... Stejně jako my dva se na gramofony učil už v půlce devadesátých let a dodnes své tehdejší oblíbence obdivuje a stále mají v jeho setech čestné místo. Čekejte tedy ještě více vokálů než obvykle, čekejte old skool pecky, které ještě stále dokážou rozhýbat nejednu zlenivělou zadnici, ale zároveň nové edity se svěžím zvukem z rukou nejpovolanějších... A aby ani vaše kukadla nepřišla zkrátka, samozřejmostí bude i tematická projekce, jíž přímo na pódiu umíchá náš dvorní VJ PleiOne, a která pokaždé tak spolehlivě pobaví a vy si u ní můžete i zavzpomínat na doby dávno minulé!


Rezidentní noc House 4 Adults oslavila v říjnu ve 2. patře již 5. narozeniny a my na svou čest slibujeme, že i nadále budeme na vás dospěláky s výběrem muziky myslet. Jednoduše nechceme být “trendy“ s tím uspěchaným a super cool zbožím, co je právě teď k dispozici na každém rohu, chceme vám naopak nabídnout příjemné skladby, co pohladí a cestou domů si je budete spokojeně pohvizdovat. Klidně se stavte jen posedět na kus řeči, či se na chvilku zahřát vaším oblíbeným drinkem, ostatní už nechte na nás...

Cubik & Face

House 4 Adults residents

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016