PARTYINFO

 

CULTURAL REGGAE VIBEZ

Datum konání:
22.06.2017 - 24.06.2017
Místo konání:
Hořice - lom U Josefa
DJs:
Benny Page (UK), Bifidus Aktif, Hundread
Live:
Macka B & Roots Ragga band (UK), Lion D live (IT), Rising Spirits, Feher Fekete Kerek, MikkiM & Dave Trumpeteer, Jahtec Jammin´Job, Aneboafro (Mali, CZ), Reggaenerator (PL), Tuff Steppas & Babystep (HU, UK), Gregory G. Ras & Prograss (HU, SK), Roots Controller (UA), Dub Setlers (SK), The Reggae Boys (UA), Raggaultras crew, Petr Míkovec, Jakub Johánek & DJ Teamatique in Dub, Trewor MŠK (SK), Brogáda Rakija (SK), Zywica (PL), Respect Vibration (SK), King Sound Steppaz, Dub Setlers (SK), Rich & Basttien + MC Zachy, Negast, Mike 34, Ras Time Selectaz a další
Popis:
vstup: předprodej: 550,- Kč + poplatky, na místě 800,- Kč, sobotní odpoledne zdarma
 
 
Na Cultural Reggae Vibez 2017 zadarmo Drumandbass a raggajungle na festivalu Cultural Reggae Vibez 2017
Festival Cultural Reggae Vibez odkrývá program a žádá o pomoc

Dlouho se spekulovalo, že skončil poslední velký reggae festival v České republice. Opak je pravdou, celý rok jsme pilně pracovali a hledali cestu, jak tento ojedinělý festival zachránit. Místo velkých komerčních sponzorů jsme šli cestou podpory Nadace Vodafone s jejich projektem V pohybu.

 

Festival se dostal do let dospívání, pojďme mu v těchto nelehkých letech pomoci. Hledáme dobrovolníky, kteří chtějí aktivně pomáhat, i ty, jež nás podpoří v kampani na serveru HitHit.cz. Naší myšlenkou je ještě více zapojit návštěvníky do dění na festivalu. Chceme festival co nejvíce otevřít široké veřejnosti, a proto bude vstup na sobotní odpoledne dobrovolný. Kromě vystoupení kapel a DJů se můžete zúčastnit i workshopů. Pro děti bude jako poslední roky připraven dětský koutek s programem a soutěžemi. Snažíme se co nejvíce zachovat stejný duch festivalu, a proto se obracíme právě na vás - na fanoušky této úžasné akce, kterou dotváříte právě vy návštěvníci.

Cultural Reggae Vibes

Pokud se nám podaří na serveru HitHit.cz vybrat stanovenou částku, Nadace Vodafone nám ji svým projektem "V pohybu" zdvojnásobí, a to už stojí za to! Protože věříme, že naše kampaň bude úspěšná, připravili jsme pro vás hvězdný program.

Hlavním lákadlem je legenda reggae a dancehallu Macka B. Christopher MacFarlane aka Macka B pochází z Karibiku, za svoji dosavadní třicetiletou kariéru zásadním způsobem přispěl k formování reggae na Jamajce i v Anglii, kde momentálně žije. Na svém kontě má celou řadu úspěšných singlů, které neodmyslitelně patří do reggae scény. Jeho hudba je plná politického a duchovního poselství s lehce humorným nádechem. Na festivalu vystoupí se svojí kapelou Roots Ragga band. Ze slunné Itálie dorazí vycházející hvězda nigerijsko-italského původu Lion D s kapelou. Ten spolupracuje se jmény jako Alborosie nebo Raphael. Vystupoval na velkých reggae festivalech po Evropě a nyní ho můžeme vidět i u nás.

Cultural Reggae Vibes

Letos se můžete těšit na více drumandbassu a raggajunglu. Tyto tvrdší styly bude prezentovat raggajunglový král, autor mnoha hitů Benny Page. Tento DJ a producent z Anglie vydává na značkách, jako jsou Sony, Universal nebo London Records. Kromě Shy FX, Topcat, MC Spyda, Jessie J, Tinnie Tempah spolupracuje i s Mr. Williemsem, který na festivalu vystoupil před třemi roky. Dalším zástupcem lámané scény je DJ Bifidus Aktif nebo DJ a producent Mikkim, který právě finišuje na svém čtvrtém albu.

Cultural Reggae Vibes

Po několika letech se do Hořic vrací oblíbení Feher Fekete Kerek. Českou scénu doplní Rising Spirits nebo Jahtec Jammin´Job. Na sound system stage se můžete krom skvělé atmosféry a zvuku od Raggaultras crew potěšit i ze zahraničních jmen. Letos k nám poprvé přijede Reggaenerator, zpěvák a člen zásadních polských uskupení, jako jsou např. Vavamuffin, O.K. System, Shark-A-Taak či Zjednoczenie Sound System. Jeho show v Hořicích podpoří Mike 34. Z Maďarska nás přijedou našlápnout Tuff Stepass & Babystep, z Ukrajiny Roots Controller, ze Slovenska např. Respect Vibration, Dub Setlers.

Cultural Reggae Vibes

Festival již tradičně začíná ve čtvrtek na sound system stage, v pátek a sobotu si užijete kotel plný reggae, dubu, dancehallu, raggajungle a drumandbass na dvou pódiích uprostřed lesa. Přijeďte se zreggaenerovat! Pokud se nám povede vybrat větší částka v naší kampani na HitHit.cz, připravíme vám ještě více kvalitní hudby a zábavy!

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016