PARTYINFO

 

LOLLAPALOOZA

Datum konání:
09.09.2017 - 10.09.2017
Místo konání:
zahraničí - Německo
DJs:
Hardwell, Marshmello, Oliver Heldens, NGHTMRE, Galantis
Live:
Foo Fighters, Mumford & Sons, The XX, Two Door Cinema Club, London Grammar, Metronomy, Django Django, Mike Perry
Info:
http://www.lollapaloozade.com
Popis:
Rennbahn Hoppegarten, Berlín, Německo, vstup: dvoudenní vstupenky 139,- EUR, sobota nebo neděle 79,- EUR
 
 
Lollapalooza mění lokalitu a láká na zvučná jména

Třetí ročník festivalu Lollapalooza, který proběhne 9. a 10. září 2017 v Berlíně, bude opět plný novinek. Pořadatelé vybrali pro letošek novou lokalitu a lákají návštěvníky na skvělé kapely v čele s Foo Fighters, Mumford & Sons nebo The XX.

 

Volba nového působiště padla na jezdecký areál Rennbahn Hoppegarten, který se nachází východně od centra Berlína a pro festival nabízí na 430 hektarech plochy takřka ideální podmínky. Rekordní počet 70.000 návštěvníků z loňska tak bude s největší pravděpodobností překonán.

Hardwell
Během dvou dnů vystoupí také např. Two Door Cinema Club, London Grammar, Metronomy, Django Django nebo Mike Perry. Taneční scénu budou reprezentovat Hardwell, Marshmello, Oliver Heldens, NGHTMRE nebo švédští producenti Galantis.

London Grammar
Idea putovního festivalu vzešla v roce 1991 od Perryho Farella, frontmana kultovní rockové kapely Jane’s Addiction a Porno for Pyros, který jej prezentuje jako festival o životním stylu, kde se dostává ke slovu hudba, umění, politické myšlenky a názory mísících se kultur. Každý rok se vybírají ti nejlepší umělci, aby ve finále vytvořili skvělý line up, kde si přijde na své opravdu téměř každý, kdo poslouchá rock, hip hop, folk, elektronickou taneční hudbu nebo třeba i country. Tento původem americký festival se letos odehraje v Berlíně potřetí.

Lollapalooza

Dvoudenní vstupenky je možné zakoupit za 139,- EUR, jednodenní pak shodně na sobotu a neděli za 79,- EUR. Kompletní informace o festivalu jsou dostupné zde.

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016