PARTYINFO

 

KOLLEKTIV TURMSTRASSE (DIYNAMIC, DE)

Datum konání:
09.06.2017 - pátek
Místo konání:
Praha - Roxy
DJs:
Kollektiv Turmstrasse (Diynamic, DE), IM Cyber, Loutka
2nd stage: Arturo Legorreta (Materia.fm), Pavel Svoboda (Chillin Prague)
Info:
http://www.facebook.com...
Popis:
start: 23:00, vstup: předprodej: 300,- Kč + poplatky, MY ROXY: http://bit.ly/myroxyapp, GoOut: https://goout.net/cs/listky/kollektiv-turmstrasse/jddb/, Tpro: http://www.ticketpro.cz/jnp/hudba/kluby/2102419-kollektiv-turmstrasse.html, NoD: 320,- Kč, na místě: 400,- Kč
Line-up:
23:00 – 01:00 IM Cyber
01:00 – 03:00 Kollektiv Turmstrasse (Diynamic, DE)
03:00 – 06:00 Loutka

2nd stage: Arturo Legorreta (Materia.fm), Pavel Svoboda (Chillin Prague)
 
 
Kollektiv Turmstrasse dnes přiveze berlínskou atmosféru
Kollektiv Turmstrasse se vrací do Roxy

Po loňské vyprodané show se vrací zástupci Diynamic labelu Kollektiv Turmstrasse. Naposledy dokázal sám Nico přinést neopakovatelný zážitek pro opravdové deep house fajnšmejkry a tentokrát už snad nic cestu nezkříží tomu, aby se v plné parádě předvedli Praze oba dva v back2back DJ setu. Pravou berlínskou atmosféru přivezou už 9. června do Roxy.

 

Předprodej začal v pondělí 10. dubna přes MY ROXY. Pro registrované s 10% slevou prvních 24 hodin, poté i v ostatních předprodejích.

Dlouhá Strasse se opět zahalí do berlínské atmosféry. Na scéně se Kollektiv Turmstrasse pohybují už od roku 2000 a pravidelně zaplavují hudební scénu jedinečnou produkcí. Christian a Nico za dobu svého působení dokázali oslovit fanoušky po celém světě svou osobitou tvorbou a procítěností setů, které ale zároveň vyzařují spoustu energie.

 Kollektiv Turmstrasse

Už loni bylo vyprodáno a tento červen tomu nejspíš nebude jinak. Velký zájem o Diynamic umělce v poslední době mluví za vše. Už 9.6. do ROXY opět zavítá kousek Berlína společně s Kollektiv Turmstrasse. Těšte se na procházku mezi minimalem, deep house a atmosférickou elekronikou.

FB event

Kollektiv Turmstrasse - "Sorry I'm Late"
Solomun & Kollektiv Turmstrasse - "Diynamic ADE Showcase"

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016