PARTYINFO

 

WE ALL

Datum konání:
10.06.2017 - sobota
Místo konání:
Praha - 2.patro
DJs:
Akvemen, Robot, Noir
Popis:
start: 22:00
 
 
Oslavte příchod léta na mejdanu We All

Léto už klepe na dveře a hlavní párty dění se brzy z klubů přemístí pod širou oblohu. Letní přestávku si dá i oblíbená klubová noc We All. Klubovna 2. Patro tak tímto legendárním mejdanem před klubovými prázdninami naposledy ožije druhou červnovou sobotu.

 

O to, že to bude opět večírek ve velkém stylu, se postará kombinace skvělé hudby, parádní atmosféry a lahodných drinků. Pořádnou nálož funku, nu-disca a breaků jako vždy naservíruje dvojice rezidentních DJs Akvemen a Robot. Ti si tradičně na pomoc přizvali i další dýdžejské eso. V roli hosta se tak na čtrnáctém vydání party We All za gramofony postaví i legendární pražský DJ Noir.

Celá noc se samozřejmě ponese i na vlnách ledově namražených drinků Jägermeister, ty budou k mání za speciálně nastavené ceny. Prvních 150 příchozích navíc dostane před vchodem od krásných Jäger hostesek welcome drink zdarma.

Přijďte naposledy před parným létem nasát unikátní párty atmosféru do Klubovny 2. Patro, kde se v sobotu 10. června rozjede v pořadí již čtrnáctý mejdan We All. Akce jako vždy startuje ve 22:00. Nepřestávejte ani v červnu lovit ty nejlepší klubové zážitky!

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016