PARTYINFO

 

HARMONY OPEN AIR W/ ALAN BACKDROP & FERAL

Datum konání:
26.08.2017 - sobota
Místo konání:
Praha - Štvanice
DJs:
Alan Backdrop (Ekar, Prologue), Feral (Hypnus), Chnl (Harmony), Yan (Harmony), Raleigh (Harmony)
Live:
light and object installations by Gojo & XYZ project
Info:
http://www.facebook.com...
Popis:
start: 13:00, vstup: 250,- Kč open air, 350,- Kč open air + afterparty
 
 
Harmony open air již tuto sobotu na Štvanici

Ze série warehouse, ale i klubových, parties labelu Harmony se dostáváme k jubilejní třetí open air party. Tato oslava konce léta proběhne tento rok na velmi exkluzivním místě, které si zachovává svoji klidnou přirodní atmosféru, ale zároveň je od centra města pár minut. Na východním cípu ostrova Štvanice se tento rok můžeme těšit na skvělý hudební zážitek spojený s koncem prázdnin.

 

Během dne budou hrát členové tohoto labelu, některé z nich můžete již z Prahy dobře znát, možná některé uslyšíte poprvé a někteří si připravili něco nového exkluzivně pro tuto událost. Na ostrově budou fungovat dvě zóny - hlavní areál se stage na cípu, na kterém se představí producenti a dva hlavní hosté z Itálie [Feral, Alan Backdrop], a poté chillout zóna před areálem, která bude sloužit jako místo pro odpočinek při hudbě linoucí se z hlavní stage.

Štvanice

Není se třeba bát, že by šlo o běžnou venkovní záležitost, jelikož se o originální instalace a světelnou podívanou postará GOJO společně s XYZ Project. Na místě bude taky více informací o afterparty, která začíná po konci denního programu open air party. Všichni dobří lidé a přátelé hudby vítáni!

https://soundcloud.com/harmony-rec

https://soundcloud.com/mmxivgroup

FB event

Resident Advisor

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016