PARTYINFO

 

ADDICT#9 - FASHION WEEK EDITION

Datum konání:
01.09.2017 - pátek
Místo konání:
Praha - Holešovická tržnice, Hala č. 36
DJs:
NobodyListen, JD. Reid (UK, Rinse FM), Aid Kid, Alyaz, Kewu
Info:
http://www.facebook.com...
Popis:
start: 22:00, vstup: 300,- Kč
 
 
Addict #9 odstartuje další Prague Fashion Week

Poslední prázdninový pátek bude ve znamení devátého pokračování oblíbené párty Addict, kterou má na svědomí DJ NobodyListen. Párty s podtitulem Fashion Week Edition proběhne tentokrát v Holešovické tržnici jako součást Mercedes Benz Prague Fashion Week. Addict #9 už tradičně nabídne především naprosto jedinečný hudební zážitek a naprosto unikátní atmosféru. Akce se uskuteční v Holešovické tržnici v prostoru bývalých jatek, který bude speciálně světelně a stavebně upraven. V pořadí již devátá párty v režii oblíbeného DJ a hudebního producenta NobodyListen odstartuje v pátek 1. září ve 22:00 a bude trvat až do 5:00 nedělního rána.

 

Samozřejmostí jako vždy bude kvalitní zvuk, projekce se speciálními světelnými efekty a našlapaný line-up, který nabídne zajímavé domácí i zahraniční hosty. O tom, že NobodyListen ani protentokrát nepřestává lovit velká zahraniční jména, svědčí účast hvězdného londýnského DJ a producenta JD. Reid, který v Praze vystoupí vůbec poprvé. JD. Reid má na legendárním Rinse FM vlastní pravidelnou show a svoje DJ sety již stihnul odehrát po boku takových jmen jako Stormzy, Travis Scott nebo A$AP Ferg.

Addict

Neméně zajímavé bude i vystoupení samotného organizátora Jakuba Stracha alias DJ NobodyListen, které jako vždy dostane všechny přítomné do varu. Pořádnou show pak rozjedou i další čeští DJs v roli hostů. Všechny přítomné si svými sety zaručeně podmaní DJs Aid Kid, Kewu a Alyaz. Ke správné párty náladě jako vždy přispějí i krásné Jäger hostesky se zásobou ledově namraženého Jägermeisteru.

Addict

Nepřestávejte lovit ty nejlepší zážitky a dorazte na Addict #9, který vypukne v pátek 1. září ve 22:00. Vstupenky budou k dostání na místě za 300,- Kč. Prostor má omezenou kapacitu, tak se vyplatí dorazit co nejdříve.

FB event

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016